FUNNY FLASHBACK

2015-09-07 - 23:54:39

När jag var i Venedig för några år sedan bestämde jag mig för att köpa typisk italiensk mat hem. Eftersom jag var den enda som ville handla drog jag till affären helt ensam och handlade pasta och korv. Eftersom jag bodde i ett hotell relativt nära affärerna kände jag att jag inte behövde ta med en påse så jag tog pastan i ena handen och korven i andra.

Det gick en buss som stannade vid mitt hotell och jag tänkte att det var perfekt tillfälle att öva min italienska på (kunde bara basics som jag lärde mig då på gymnasiet) så jag steg på bussen pratade med busschauffören som tydligen tyckte att mitt uttal och grammatiks var SÄMST så han förstod ingenting. Jag försökte prata engelska men det kunde han inte heller så till slut bestämde jag mig att åka med ändå. Vi bodde på en av de relativt små öar så jag tänkte att om jag nu skulle åka åt fel håll så skulle jag ändå till slut hamna vid hotellet då bussen kan ju bara åka runt ön.  Jag satte mig ner och efter ett tag insåg jag att japp, jag åkte åt fel håll, men såg det bara som en bra anledning till lite sight seeing.


Efter ett tag åkte vi bara genom en skog tills vi nådde någonting som såg ut som liten "hamn". Problemet var att bussen inte åkte runt... utan in i hamnen och på en färja! Jag fick panik, började skrika både på engelska och italienska att de ska öppna bussdörren (pasta och korvar i händerna... de måste trott jag var galen) och till slut öppnar busschauffören den. MEN då har vi redan hunnit börja åka ifrån landet och rampen började lyftas upp igen! Vad gör jag? JO jag tycker det är jättebra idé att springa uppför rampen som nu var nästan helt uppe OCH HOPPA. Mellan båten och landet var det tre meter och jag landade på landet (hur ens?!). Snacka om att jag är grymmare än Tom Cruise!

Sedan fick jag gå genom en vild strand, en strand för Venedigbor och till slut kom jag fram till turiststranden där mitt hotell låg. Jag hade gått i över tre timmar med de jävla korvar och pasta och fick brännmärken… But I made it!

Kommentarer
Bunny

HAHAHA ASSÅÅ VAA XDDD Sjukt!

Svar: Hahaha jag vet! Men lite typisk Gosia ändå!
Gosia

2015-09-08 - 09:18:27
URL: http://bunnydrugz.blogg.se/
Chessie

Hahahah oh my god :O x

Svar: Haha I know :'D x
Gosia

2015-09-08 - 14:25:19
URL: http://nouw.com/chessiemabelle
Ida ☯ the sky under the sea

Hahaha damn! Värsta filmhoppet ju! Kul historia ändå :P

Svar: Hahah ja men det var det! Bara musiken som saknades ;)
Gosia

2015-09-16 - 22:13:07
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se/
Bea

Dör när jag läser det här hahahahaa

2016-03-31 - 13:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback