FUNNY FLASHBACK

2015-09-07 - 23:54:39

När jag var i Venedig för några år sedan bestämde jag mig för att köpa typisk italiensk mat hem. Eftersom jag var den enda som ville handla drog jag till affären helt ensam och handlade pasta och korv. Eftersom jag bodde i ett hotell relativt nära affärerna kände jag att jag inte behövde ta med en påse så jag tog pastan i ena handen och korven i andra.

Det gick en buss som stannade vid mitt hotell och jag tänkte att det var perfekt tillfälle att öva min italienska på (kunde bara basics som jag lärde mig då på gymnasiet) så jag steg på bussen pratade med busschauffören som tydligen tyckte att mitt uttal och grammatiks var SÄMST så han förstod ingenting. Jag försökte prata engelska men det kunde han inte heller så till slut bestämde jag mig att åka med ändå. Vi bodde på en av de relativt små öar så jag tänkte att om jag nu skulle åka åt fel håll så skulle jag ändå till slut hamna vid hotellet då bussen kan ju bara åka runt ön.  Jag satte mig ner och efter ett tag insåg jag att japp, jag åkte åt fel håll, men såg det bara som en bra anledning till lite sight seeing.


Efter ett tag åkte vi bara genom en skog tills vi nådde någonting som såg ut som liten "hamn". Problemet var att bussen inte åkte runt... utan in i hamnen och på en färja! Jag fick panik, började skrika både på engelska och italienska att de ska öppna bussdörren (pasta och korvar i händerna... de måste trott jag var galen) och till slut öppnar busschauffören den. MEN då har vi redan hunnit börja åka ifrån landet och rampen började lyftas upp igen! Vad gör jag? JO jag tycker det är jättebra idé att springa uppför rampen som nu var nästan helt uppe OCH HOPPA. Mellan båten och landet var det tre meter och jag landade på landet (hur ens?!). Snacka om att jag är grymmare än Tom Cruise!

Sedan fick jag gå genom en vild strand, en strand för Venedigbor och till slut kom jag fram till turiststranden där mitt hotell låg. Jag hade gått i över tre timmar med de jävla korvar och pasta och fick brännmärken… But I made it!

Resor / 4 kommentarer - direktlänk


THE WEEKND

2015-09-01 - 17:55:00

The Weeknd är en artist som jag tyckte var helt okej att lyssna på ibland. Han ÄR duktig sångare, hans låtar har en viss feeling som jag gillar och hans videos är alltid snygga men jag har hittils tyckt att han inte bjöd på alltför mycket variation. Vilket för mig resulterade i att jag tröttnade nästan direkt. Men på hans senaste skiva har jag ändå hittat låtar som jag tycker är så bra att jag vet att jag kommer lyssna på dem flera gånger. Tycker jag att hela skivan är guldvärd? Ne, så långt kan jag inte sträcka mig (står t.ex. inte ut med att lyssna på Earned It som var skriven för 50 Shades Of Grey) men det finns definitivt några guldkorn!
 

Musik / 0 kommentarer - direktlänk


RIGHT NOW

2015-09-01 - 13:02:00

Saker jag borde göra:
- Plugga
- Rensa min lägenhet på onödiga materiella saker
- Börja fundera på att fylla mitt kylskåp kanske? Morötter och plommon kan man inte leva länge på.
 
Saker jag vill göra:
- Läsa böcker som inte har med plugg att göra
- Snapchatta
- Kolla på serier
- Tända ljus och dricka te
- Ta över världen 
 
Det är inte lätt när det är svårt mina vänner. 
 

Min vardag / 4 kommentarer - direktlänk