HIGH VOLTAGE

2015-06-30 - 16:40:55

Jag är min egen största kritiker. Jag kan analysera sönder saker jag gjort, skrivit och sagt. Jag kan gå in allra minsta detaljer av mitt utseende och må dåligt över det jag inte gillar. Därför är allt jag gör, som jag bryr mig om, alltid laddat med prestationsångest. Jag har t.ex. kollat på intervjuer jag gjort och känner "Fan hur ser jag ut egentligen?!" och läst det jag skrivit och tänkt "Hur tänkte jag där när jag ställde den frågan?". Men jag tycker att man ska utsätta sig för sådant, för att till slut vänjer man sig. Jag blev van vid att höra min röst när jag lyssnade på intervjuer och orkar inte bry mig längre om hur jag låter. Jag hoppas att detsamma kommer gälla mitt utseende ju mer jag ser mig själv på video. Jag har vinkel jag HATAR och det är oftast den jag hamnar i när jag gör intervjuer. Det gäller nog att lära sig gilla läget. Vad gäller den intellektuella delen så tror jag inte att prestationsångesten försvinner, någonsin. Gör det så har man ju blivit extremt lat och bekväm. Man måste ändå känna att man ska göra sitt bästa och utvecklas!

Jag är dock även mitt egna fan ibland också. När prestationsångesten släpper kan jag känna "Vafan, det här gjorde jag ändå bra!". Så känner jag t.ex. med Bastille intervjun från förra året. Först tog jag åt mig (inte extremt mycket dock, om jag ska vara ärlig) av dåliga kommentarerna av randoms på YouTube och mina egna tankar (de sved betydligt mer!) kring saker jag kunde gjort bättre, men sedan insåg jag att om en intervju har nästan 20 tusen visningar så kan den inte vara så dålig. Jag tror bara att jag får försöka vara lite mer avspänd, men det kommer nog med tiden. Då lär mer av min personlighet komma fram också! 

Kommentarer
E

Bra intervju tycker jag :)

2015-06-30 - 19:08:18
cornyz.blogg.se

Men hallå eller du är ju SKITBRA och modig som ens vågar intervjua inför kameran och snacka engelska och allt??? De som kommenterar elakt skulle sätta sig där själva så får vi se om de är så kaxiga!

Finns intervjun du gjorde med Austin Carlile förra året att läsa/se nånstans? :D

Svar: Tack hun!
Nej det såg aldrig dagsljuset av olika anledningar, men kanske du kan få ta en del av den iaf :'D
Gosia

2015-06-30 - 20:02:54
URL: http://cornyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback