Danger Danger // H.E.A.T // W.A.S.P. // Cherie Currie // Michael Schenker // Väsby Rock Festival

2015-07-24 - 15:16:00

Jag har levt utan internet i två, nästan tre dagar. Kan ni förstå det? Första dagen är det jobbigt, senare blir det faktiskt lättare. Till slut är det bara skönt att inte vara bunden till internet MEN jag var tvungen att använda mig av djävulskapet igen. Så här är jag mina vänner!

Jag var som sagt på Väsby Rock Festival. Där gjorde jag och Sanna intervju med H.E.A.T gitarristen Eric Rivers, jag fotade spelningar och det kan vara så att jag recenserade också, haha. Just nu får ni ta del av några bilder jag tog under festivalen (orkar inte försöka få bättre upplösning på bloggen längre... det få vara som det är) här nere men
vill ni se fler av dem OCH i bättre kvalité så gör ni det HÄR!
 
 

Intervjuer / Andra jobb / 1 kommentarer - direktlänk


At Väsby Rock

2015-07-18 - 15:47:20

Både igår och idag är jag och Sanna på Väsby Rock och ser band som H.E.A.T., Danger Danger och W.A.S.P.. Igår blev det även intervju med H.E.A.T. gitarristen Eric Rivers. Jag hinner inte riktigt skriva mer nu, men roligt är det!

Sliten Gosia 5 på morgonen när vi äntligen hade kommit fram till Rosanna

Min vardag / 0 kommentarer - direktlänk


I'm writing. A lot. I promise!

2015-07-15 - 14:55:07

Jag skriver, jag gör faktiskt det. Trust me! Även fast det inte riktigt är på bloggen. Jag har njutit av dagarna här; solen, umgänget med mina kusiner och alla bär vi köper varje dag (hallon är mitt livskärlek!). Men jag har även skrivit om Bråvalla festival och ni kan läsa om det t.ex. här om ni vill: DAG 1, DAG 2, DAG 3. Jag tror egentligen att dag två och dag tre är roligast att läsa om jag ska vara ärlig!

Annars har jag skrivit rätt mycket på min dagbok och om olika människor, deras inställning till saker, känslor och upplevelser. Jag frågade ut mina två kusiner rätt grundligt om olika saker som t.ex. deras bästa egenskaper (båda två kunde inte komma på något... typiskt va?), sämsta egenskaper, inställning till vänskap, lägner, familj, arbete och annat. Jag tycker att det är intressant. Genom att lära mig om hur andra fungerar, lär jag mig en hel del om mig själv också.
 
Bloggen har varit rätt död för att jag har inte orkat släpa med mig kameran till stranden och mobilbilder är kanske inte så jätteroligt att se... Eller?

Oftast är det varmt och soligt här, men precis innan åskvädret blir det något av en storm och då jävlar går det fort på brädan! Bilden ovan tog jag när det blåste så hårt att jag inte klarade av att stå upp med segeln... jag fick låta mina kusiner ha roligt istället. Visst är det kul att det blåser när man vindsurfar, men man vill ju kunna hålla kvar bommen/seglet i händerna, haha! 

About me / 1 kommentarer - direktlänk


Peace, Love & Understanding

2015-07-13 - 10:39:00

Jag blir så himla trött på trångsynta människor som är så förblindade av hat att de inte ens vill försöka förstå. Människor som ser de grymmaste och enklaste lösningar som de enda rätta istället för att tänka ett steg längre. Jag pratar inte ens om politik, utan på vardaglig nivå.

Det finns så mycket hat som grundas på okunskap. Om människor skulle lägga ner den tiden de lägger på att tycka till om saker de egentligen inte vet någonting om på att läsa, fråga och fördjupa sig i ämnena istället så tror jag att världen skulle bli lite bättre. Ju mer vi förstår, desto mindre hatar vi. Det är bevisat att människor är rädda för det som de ser som ”ökänt”. Rädsla och okunskap går alltså hand i hand. Okunskap och hat går hand i hand. Rädsla och hat går också hand i hand. Därför borde vi försöka utrota så mycket som möjligt av de tre faktorer. För vårt eget bästa. 

De som trots allt inte vill ta reda på mer kring frågor de inte vet något om, men som ändå alltid ska säga sitt (åsikter som grundas på luften de hämtar från deras tomma hjärnor), borde sluta. Vill du inte veta vad du egentligen tycker till om? Ja, behåll då din åsikt för dig själv. Det är bättre att vara tyst och framstå som idiot än att öppna munnen och undanröja alla tvivel.


Peace, love and understanding!

 

Gosia tycker till / 3 kommentarer - direktlänk


About Kanye West...

2015-07-08 - 20:16:23

Kanye jämför sig själv med de största. Hela tiden. Är det inte Leonardo Da Vinci så är det Picasso. Nu är han den (självutnämnda) största rockstjärnan vid liv. Seriöst? Get a grip man! Människor i hans närhet borde seriöst börja oroa sig för hans metnala hälsa. Corey Taylor skickar direkt meddelande till Kanye i den här videon och jag håller med honom till 100%!

Musik / 0 kommentarer - direktlänk


LINDEMANN

2015-07-07 - 13:35:00

Vi som älskar Rammstein har nog inte missat att frontamnnen Till har eget musikalisprojekt Lindemann (som hans efternamn, fyndigt va?). Han har släppt en skiva och det är egentligen mer eller mindre Rammstein men på engelska. Konceptet med bandet är ju att musiken till större del är på tyska, därför går inte att släppa de här låtarna genom Rammstein.

Till är inte bara musiker utan även publicerad poet och de som har läst hans poesi vet att det är rått, tufft, ärligt och ironiskt. Så som hans låttexter. Rammstein har fått mycket kritik genom åren, då många aldrig riktigt vet var gränsen mellan ironi, sarkasm och ärlighet går. Jag antar att det kommer vara exakt likandat med det nya projektet. Det är obscent, det är ärligt men det är även lättsamt, skämtasmt och ironiskt. Nu när texterna är på engelska är det dock fler som kan tycka till och misstolka, men det är ju ingenting som han inte är van vid!
  

Musik / 2 kommentarer - direktlänk


I GOT BURNED

2015-07-05 - 18:26:26

De senaste dagarna har jag främst varit vid sjön där jag har solat och simmat med mina kusiner. Tyvärr har det inte blivit någon vindsurfing för min del än eftersom det inte blåser tillräckligt. Så vad gjorde jag istället? Jo, jag passade på att bränna! Nu är jag seriöst röd som en kräfta. Hela kroppen gör ont och det tog tusen år för mig att somna. Värst är ändå mina smalben som svullnade upp och känns ungefär som stora blåmärken som någon hela tiden trycker på. Jag tror inte jag kommer kunna va ute i solen imorgon :(

Jag har snapat mina vänner med bilder på min brända kropp, men det syns typ inte hur illa det är?! Alltså jag är seriöst rödare än rödast! Tror det är andra grandens brännskada... Har ju haft det en gång på ansiktet så vet ungefär hur det ser ut och känns. Buhu, tyck synd om mig! Aja, något positivt har det blivit från det här iaf: jag tröstar mig med färska körsbär, gott!
Resor / 2 kommentarer - direktlänk


THAT'S WHAT'S UP

2015-07-02 - 11:42:02

Hello från Krakow! Här är det 24 grader just nu men kommer bli runt 29 rätt snart. Ja, som ni förstår så kan man inte klaga på att det är kallt här i alla fall! Igår hann jag träffa mina morföräldrar över lunch och hänga med mina kusiner och deras föräldrar. Det är ett måste att jag träffar alla så fort som möjligt, annars blir de sura, haha. 
 
Idag ska jag iväg till sjön för att simma och vindsurfa. I'm stoked! Det blir dock inte en hel dag där, har saker att göra så måste fördela dagen mellan roligt och saker som måste göras! Senast jag kände att det va något sådant jag gjorde var på Bråvalla och det är ändå snart en vecka sedan. Saknar det redan!
 
 
 

Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


SLUTA GILLA "SÖTA" FILMER PÅ VILDA "HUSDJUR"

2015-07-01 - 18:55:00

Snälla, snälla, snälla sluta gilla och sprida "söta" filmer på vilda husdjur! Det är det minsta man kan göra för att inte bidra till ökningen av illegal försäljning av djur som under inga omständigheter borde vara sålda och behandlade som husdjur. Jag vet inte hur många gånger om dagen jag ser människor som kallar sig själva för djurvänner sprida och gilla liknande filmer. Jag har själv tidigare varit en av dem! Jag visste inte bättre. Vissa filmer kan lura in en i att tro att de här djuren inte far illa ut. Tyvärr så stämmer det nästan aldrig. Är det ett djur som du VET inte går att köpa i vanlig djuraffär, ja då är det nog ett djur som inte borde finnas hemma hos människor!
 
För ett tag sedan kommenterade jag en film på Facebook där en apa både trimmades, borstades och sminkades som en människa. Man blir ju förbannad! Visst är apor söta, men INGET djur vill bli sminkad! Många sminkföretag tar ju avstånd från djurförsök men här sprids video med en apa som får fullt mänskligt make-up. Och när jag skriver att ägarna borde skämmas, ja då får jag höra det enda och det andra från två araber som tycker att jag borde hålla käften. Och gissa vad jag ser när jag kollar in deras profiler? De äger tigrar. Som husdjur. Man blir rent av förbannad att det ens är möjligt! Det är dags att ALLA länder ska förbjuda sådant! Samma gäller tröglorier som är rödlistade av IUCN som starkt hotade/sårbara men som visas upp på facebook som söta husdjur. Kolla in videon nedan så får ni se verkligheten bakom deras "söta" beteenden!
 

Gosia tycker till / 2 kommentarer - direktlänk


På Arlanda

2015-07-01 - 06:59:28

Lite snabb mobil-update: Är på Arlanda och idag har jag blivit tagen till stickprov vid säkerhetskontrollen. IGEN! Jag undrar om det har att göra med att jag nästan alltid reser ensam? Eller så ser jag bara allmänt farlig ut, haha.

Jag har inte sovit någonting inatt. Istället satt jag, Amanda och Tobbe och pratade (eh ok, jag pratade mest...) och kollade på dokumentärer och amerikansk stand up komedi. Dessutom fick jag bästa muggen EVER av Amanda. Bäst är hon!

That's me y'all! 

Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk