Två frågor ni aldrig bör ställa till mig

2015-08-09 - 22:32:59

När man lär känna någon är det självklart att man ställer personliga frågor, vare sig man är intresserad av vänskap eller mer. Inget konstigt med det. Däremot tycker jag att det är konstigt vilka frågor människor väljer att ställa. För att om vi verkligen tänker efter så säger de vanligaste frågor INGENTING om personen vi frågar ut.

 

Fråga mig aldrig om min ålder eller om mitt boende. Varför? För att ärligt talat så säger inte de saker någonting om mig, det gör dem sällan om någon. Varför är det så viktigt att veta om den nya personen du precis lärt känna är yngre eller äldre än dig? Varför måste du veta om de bor i en lägenhet eller hus och hur stort det är eller var det ligger? Vad kommer det berätta för dig om personen ifråga? Ingenting, nada, nothing.

 

Istället borde människor fråga om ens fritidsaktiviteter, hobbyn, drömresmål, drömmar och visioner och dylikt som gör en person till det den är. Vill man vara ännu mer personlig kan man fråga om personens inställning till livet, om hur de minns sin barndom och tonår, hur de ser på religion och annat. Det finns så mycket som säger tusen gånger mer om en person än dess ålder och boende. Så snälla rara framtida vänner; fråga mig aldrig hur gammal jag är och var jag bor innan du hunnit fråga mig om mina drömmar och mål. 

Bikiniselfie är obligatoriskt i den här värmen (vi har 35 grader i skuggan här på dagen och 29 på natten!)

Kommentarer
Chessie

BABE!! Och till ämnet.. ja du har så rätt! Har kommit på mig själv flera gånger med att jag inte vet hur mina kompisar bor/växte upp, deras ålder eller hur deras familj "ser ut". För det är så irrelevant och säger verkligen ingenting haha. Ogillar starkt när folk frågar mig om just dom sakerna också, who cares liksom haha, spelar ju ingen roll alls. x

Svar: TACK! <3 Haha ja men precis! Förstår inte varför det verkar vara typ prio ett när man lär känna människor... Why? WHY?! Haha x
Gosia

2015-08-09 - 23:40:35
URL: http://finest.se/chessiemabelle

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback