Let people stare, why the f**k should I care?

2015-08-03 - 15:13:00

Människor stirrar. Om jag är sminkad, osminkad, uppklädd, ofixad, ensam, med någon… Ja, ni fattar. När jag var yngre brukade jag faktiskt undra varför de stirrar, om det inte var självklart (seriöst, män som tror de är diskreta när de spanar in en… We see you!!). Nuförtiden känner jag verkligen att jag kunde inte bry mig mindre. Vad man än gör, hur man än väljer att se ut så kommer det alltid finnas någon som kommer stirra på dig.

 

När man spenderar sina tonår i en mindre stad är det nästan förbjudet att sticka ut. För att ”vem tror du att du är liksom?”. Det sköna med Stockholm är att människor bryr sig väldigt lite om hur andra ser ut, främst för att de är så självupptagna att de bryr sig mer om hur de ser ut än om deras omgivning. Det är lite tragikomiskt om ni frågar mig, men funkar fint för mig. Förut när jag kom tillbaka från sthlm till k-holm såg jag till att tona ner mina kläder för att slippa blickarna. Nuförtiden känner jag verkligen who gives a fuck? Vill de stirra; varsågod. Varför skulle jag kompromissa mina klädval för andra? Självklart vill jag ha lite chillkläder ibland och då har jag det, men vill jag dra på mig min röda fuskpäls eller skinnjacka med guld- och silvernitar och dra på en hatt till det, cateye och röda eller lila läppar… Ja, då gör jag det.

 

Det viktiga är att JAG trivs. Om någon tycker att det är fult, slampigt, fördjävligt, snyggt eller jagvetintevad låt dem. Det är deras rätt. Men deras rätt till åsikt förminskar inte min rätt till att klä mig som jag vill, till att vara den jag vill vara och visa det genom smink, kläder och annat om jag så vill.

 

 Och en selfie på det. Bara för att! Haha, puss!
Kommentarer
Chessie

MEN JÄVLAR VAD SNYGG!!! och good to have u back ;) och ang. dt du skrev om, jag orkar inte ens bry mig längre, märker inte ens att folk stirrar, tror inte ens att dom gör det, mest jag som stirrar på folk hahah. Gömmer mig bakom mina solglasögon och under hatten ändå. x

Svar: Tack babe!! <3 Haha, ja, jag kommer nog va liiiite segare på att blogga än vad jag är i Sverige men nu är jag iaf tillbaka ;)Nej, jag säger ju det. Orkar inte bry mig, däremot anmärker min omgivning ofta "såg du hur han/hon/de kollade på dig" osv osv. Tror dock att folk stirrar på dig med, med tanke på hatten och solglasögonen ;) haha x
Gosia

2015-08-03 - 21:38:23
URL: http://finest.se/chessiemabelle
E

Damn right!

2015-08-04 - 11:55:50
Exona

You go girl! (Läser ikapp allt jag missat, du har legat i ser jag)

Svar: Yeah! ;) Hahah gört! Legat i är kanske lite att ta i, men visst har jag skrivit lite iaf!
Gosia

2015-08-22 - 20:55:32
URL: http://exona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback