Bråvalla Festivalen DAG 2

2014-06-28 - 11:12:00

Gårdagen började med att vi höll på att köra på Ralf Gyllenhammar (sångare i Mustasch) när vi blev eskorterade till intervjun med Style Of Eye. Ralf såg lagom road ut kan jag säga...
Efter intervjun var det dags att se Clutch, mina fina The Kooks, We Came as Romans, Chance The Rapper, The Hives, Mando Diao, You Me At Six, Kings Of Leon och Placebo! Dessutom hann vi även hänga lite I VIP-baren. Många svenska artister hängde där (Markus Krunegård, Daniel Adams-Ray och Rebecca och Fiona var några av dem).Det var lite konstig blandning med press, artister och branschfolk som alltid brukar hänga på sådana ställen... Och sedan helt plötsligt massa bloggare? Hmm... Vet inte riktigt vad de är där som? Press? Gäster? 
 
 

Bråvalla Festival 2014 / 1 kommentarer - direktlänk


BRÅVALLA 2014 är igång!

2014-06-27 - 11:21:11

Igår var första dagen på Bråvalla och allt var KAOS! Inget var i tid, ingen visste något, osv osv.
MEN bakom all stress så är allt det där roligt också! Jag gjorde intervjuer med Drenge, Reignwolf och Trivium tex! Och så fick jag även se de två sistnämnda, Lana del Rey, Iron Maiden, M.I.A., Imagine Dragons, med flera!
Idag blir det lugnare på intervju-fronten då jag ska bara intervjua Style Of Eye! Bäst att jag sätter mig och skriver frågor till honom då! :)

Mamma var på Bråvalla igår för att se Iron Maiden men hon gillade Trivium bättre! Haha

Bråvalla Festival 2014 / 2 kommentarer - direktlänk


Creepy Gosia

2014-06-24 - 18:41:51

OH MY GOD vad jag gjorde bort mig idag!!!
Som jag skrev tidigare var jag tvungen att gå ner på stan för att småhandla inför Bråvalla. Eftersom mamma skulle på stan hon också bestämde vi oss för att  mötas upp. Till slut hamnade vi på Lindex och när mamma behövde hjälp med att hitta ett plagg i annan storlek gick jag mot hennes provhytt och drog bort draperiet samtidigt som jag fortsatte att prata. Hon täckte för sina bröst och även fast hon inte sa något så drog hon snabbt i draperiet.
Då slog det mig. Det var inte min mamma. Jag hade öppnat fel provhytt. Jag såg en främmande kvinna halvnaken  mot hennes vilja. 
Alltsååå förstår ni huuuuur pinsamt?!?! Jag drog mig fort tillbaka, mumlade förlåt och blev röd som en tomat. Stackars kvinna!! Dör fortfarande när jag tänker på det, haha.

Brottsplatsen

Min vardag / 2 kommentarer - direktlänk


Busy day

2014-06-24 - 10:54:02

Känner mig fortfarande helt nyvaken även fast jag stod upp för över en timme sedan! Idag ska jag fortsätta med mina Of Mice & Men frågor (jag blev inte riktigt klar sist jag höll på med dem) och senare är det även dags att skriva frågor till Bastille! De två intervjuer är helt spikade med tid och allt nu, resterande är fortfarande inte helt säkra så jag avvaktar lite med förberedelser inför dem! 
Jag måste även handla lite inför Bråvalla...

Mvh, nyvaken tjej haha

Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


BRÅVALLA FESTIVALEN / MUSIK / LÖRDAG PT.2

2014-06-23 - 16:39:38

Ni vet ju redan några band jag vill se på lördagen, men jag fick definitivt inte med alla artister i förra inlägget.
Nej, nej! Andra delen av dagen tänker jag ägna åt att se
- Bad Religion (yeeey äntligeeen!)
The Afghan Whigs
The Offspring (MEN JAAA !!!! DET VA VÄL PÅ TIDEN ATT JAG SKA SE DEM?!?!?! Ska lätt stå längst fram, haha)
Bloody Beetroots
The War on Drugs
Kanye West (vi får väl se hur jag klarar av hans enorma ego...)!
MEN jag vill även kunna dansa till Axwell Λ Ingrosso, Adrian Lux, NONONO och AN21. Dessutom har jag hört mycket gott om Hurula så dem vill jag också se! Och kanske även Earl Sweatshirt?
 

Bråvalla Festival 2014 / 0 kommentarer - direktlänk


WEEKEND

2014-06-23 - 00:18:24

Här spenderade jag min helg. Så långt bort från allt jag är van vid! Mobilen visade i 99% av tiden "no service", men det gjorde inget. Det var bara skönt!
Vi grillade och åt närodlade och kravmärkta jordgubbar och lyssnade på fåglarna. Igår solade jag, idag lyssnade jag på regnet istället. Det var en mycket avslappnande helg. Igår kände jag fortfarande av stressen, idag är jag superlugn.
Jag behövde det här! 

Min vardag / 2 kommentarer - direktlänk


BRÅVALLA FESTIVALEN / MUSIK / LÖRDAG PT.1

2014-06-22 - 20:29:00

Sista dagen på Bråvalla bjuder på så mycket gott och blandat så jag blir galen (här borde man klistra in den förfärade emojin). HUR SKA MAN HINNA MED ALLT?
Jaja, den första delen av dagen tänkte jag i alla fall ägna åt att se The Bots, Truckfighters, Graveyard, Blaudzun, Of Mice & Men, och Bastille
 

Bråvalla Festival 2014 / 0 kommentarer - direktlänk


BRÅVALLA FESTIVALEN / MUSIK / FREDAG

2014-06-21 - 13:05:47

Andra dagen på Bråvalla bjuder inte på lika många intressanta akter som första dagen. MEN ändå är det en mer värd dag för mig, då torsdag egentligen bjuder bara på Lana Del Rey som är verkligen höjdpunkten för mig, medan fredagen bjuder på både The Kooks och The Placebo som delar den platsen.
Förutom dem jag kommer nämna längre ner i det här inlägget finns det ju faktiskt fler band/artister (som t.ex. Alesso, Style of Eye  Mustasch och Clutch) som jag kan tänka mig att se om det kommer finnas tid. 
På fredagen vill jag i alla fall bl.a. se;
The Kooks (aaah äntligen är de tillbaka, deras musik ÄR sommar!!!)
The Hives
Mando Diao (hoppas, hoppas, hoppas bara att de kör ROCK det här året... förra året  på Bråvalla var deras setlist helt missanpassad till publiken
Chace the Rapper (Sanna kommer mörda mig, men aja... hon får överleva min gangstah-musik haha)
You Me At Six
Kings Of Leon 
- OOOOOCH Placebo (JAAAAA!!!!! Äntligen ska jag se dem i Sverige)!!!!
Nu när jag tänker efter så upptäckte jag faktiskt Placebo genom filmen "Cruel Intentions" som var en av mina favoritfilmer (eller ja, jag gillar den fortfarande då den inte har någon riktig "happy ending"). Placebo har varit ett av mina favoritband sedan dess faktiskt.
 

Bråvalla Festival 2014 / 0 kommentarer - direktlänk


A HIDDEN TRUTH. A DESPERATE SEARCH.

2014-06-21 - 09:15:00

Igår såg jag en riktigt bra thriller så måste bara dela med mig! Jag har i alla fall totalt missat att den visades på bio (om den gjorde det?) så om ni är lika sega som mig så får ni chansen att se den nu ;)
Prisoners heter filmen och i huvudrollerna ser vi Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal. Filmen börjar med att två grannfamiljer firar Thanksgiving tillsammans och allting är fint fint ända tills de inser att deras två yngsta döttrar har försvunnit. Deras enda ledtråd är en husvagn med en förståndshandikappad kille bakom ratten. Ju längre tiden går desto komplicerad blir hela situatonen och fler misstänkta dyker upp.
Det är verkligen en riktigt sevärd film! Det finns vissa detaljer som är "lätta" att fånga upp (i alla fall för mig), men man vet aldrig riktigt vad som händer ända till slutet och sådant älskar jag!

Film / TV / Böcker / 1 kommentarer - direktlänk


BRÅVALLA FESTIVALEN / MUSIK / TORSDAG PT.3

2014-06-20 - 17:48:00

SIST MEN INTE MINST (!!!): På torsdag på Bråvalla vill jag även se; Lana Del Rey med hennes romatiska men snäppet deprimerande låtar (äntligen!!!), Jake Bugg (naw), Iron Maiden (känns som något man inte får missa... hoppas bara att de tänker på oss som inte är superfans och spelar gamla klassiker som alla känner igen!), Nero och M.I.A. 
Men om tiden tillåter så skulle jag även kunna tänka mig se fler band/artister som t.exAlbin MyersDirty Loops, Banks och Clean Bandit!
 

Bråvalla Festival 2014 / 0 kommentarer - direktlänk