Min intervju med Bastille är uppe nu!

2014-07-18 - 22:04:53

Det är första videointervjun som jag lägger upp, dör pinsamhetsdöden... MEN MEN, man ska väl våga slänga sig ut i den vilda världen (eh, wait, what?) och göra saker man aldrig gjort förr, right?
Det är rätt trevlig intervju tycker jag, kanske inget speciellt så... Förutom att Kyle väljer att berätta hur en tjej runkade av honom på franskalektionen, haha. Ooops? Aja, censur gillar vi ändå inte, så why not?! ;)
 
Bild & Video av Linus Thunholm

Intervjuer / Andra jobb / 2 kommentarer - direktlänk


RED AND WHITE

2014-07-18 - 15:50:51


En av de fina grejerna med att vara utomlands är att det är både billigt och lätt att köpa färska fina bär och frukt under sommaren!
Jag äääääälskar hallon och jordgubbar är också fint fint. De senaste dagar har jag ätit jordgubbar/hallon med yoghurt + kokosflingor till frukost. Tröttnar aldrig! 
Färsk frukt och bär är seriöst bättre än godis!!!

Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


Ain't nothin' but a G thang, baaaaabay!

2014-07-11 - 11:29:37

Sommar, sommar , sommar. Åh vad jag älskar dig! 
Jag säger ofta att jag är i livslångt förhållande med musik, men under sommarmånaderna är jag definitivt otrogen. Sommar är verkligen den tiden på året som gör mig sådär överlycklig som bara musik kan, men eftersom sommaren är lägre än någon festival eller konsert så blir den lyckan jämn och och lång. Dessutom sommar = festivaler. Så ja, ni förstår nog... Det är winwin combo!
Men kärleken kan svika en ibland också. För någon dag sedan brände jag mig så fruktansvärt när jag var en hel dag vid sjön! Det kliade och gjorde ont att ha kläder på mig (var seriöst tvungen att skipppa bh:n!) och nu är det äntligen över MEN! Ja, där finns men. Jag har precis börjat flagna som en orm. Fräscht? Nej. Så snart är det väl dags att börja sola igen, synd bara att det regnar här idag :(

På sommaren orkar jag sällan fixa håret. Det blir förstört så snabbt! Därför ser jag ofta ut som en G med keps på huvudet ;) Yo, Yo G2 in da house!

Bilder / Video på mig / 2 kommentarer - direktlänk


Jag är bara tvungen att visa upp det här...

2014-07-07 - 21:59:15


Min kusin gjorde det här till hans flickvän. Det tog honom över en och halv timme. Han är nitton...
Måste jag ens säga mer?
Jag skrattade så jag grät när han visade upp "presenten" till mig. Jag skrattar fortfarande.
Gotta love it!

Min vardag / 4 kommentarer - direktlänk


WINDSURFING

2014-07-06 - 12:26:26

Under de kommande veckor är jag utomlands! Först Polen, här vindsurfar jag främst men även umgås med mina kusiner och gör annat rooooooligt (blir kanske en avstickare till Angela i Zürich tex och så kommer Sanna hit och hälsar på några dagar) och sedan Grekland med pappa och min halvsyster. Där lär vi främst steka och simma i havet... Men jag hoppas i alla fall att vi hinner turista lite också!
Bild från min instaaaagraaaam , heter gosiama där!

Resor / 1 kommentarer - direktlänk


When something is missing

2014-07-03 - 23:35:00

Dagarna efter Bråvalla var extremt jobbiga. Jag hade verkligen ångest över faktum att allt det roliga var slut. Det har alltid varit svårt för mig att förklara för människor hur mycket musik betyder för mig, speciellt live musik. Festivaler för mig är som Underlandet, en helt fantastisk värld där allting kan hända!
För att försöka distrahera mig själv och sluta tänka depptankar sysselsatte jag mig med träning och försökte även träffa människor. Ibland kan de mest oviktiga samtal vara räddningen från misären min hjärna utsätter mig för! Bella var i stan just den dagen som det var som värst, så vi möttes upp, köpte med oss frukstallad från McDonalds (det går att vara nyttig där! Haha) och gick en kort promenad innan det blev mörkt. Kvällen avslutade vi med en riktigt bra film som handlar om ett fördjävligt dygn för en kapten som lämnade in sig själv till somaliska pirater för att rädda sin besättning. Den är baserad på verkliga händelser och heter Captain Philips, jag rekommenderar den starkt! 
 
När jag inte orkar fixa mitt hår så slänger jag ofta på mig kepsen, Super gangstah Gosia a.k.a. G2
Ännu mer gangstah. Jag är så hård så jag blir rädd för mig själv, haha ;)

Min vardag / 17 kommentarer - direktlänk


Bråvalla Festivalen DAG 3

2014-07-02 - 05:41:39

Även fast mina fötter var helt förstörda och jag kunde knappt gå (resultat av dåliga skor i två dagar i rad) så var jag ändå superduperpeppad inför sista dagen. Det var sista chansen att mjölka fram så många positiva minnen som möjligt!
Det första jag gjorde var att intervjua Bastille! Hur trevliga och sköna killar som helst! Vi kom in på lite sjuka saker men det får ni se när intervjun är uppe! Haha ;)
När den intervjun va klar gick jag se Of Mice & Men och jäääävlar va duktiga de är live! De bjöd på riktigt metal, med grym kontakt med publiken och helt fantastisk energi. Jag hoppas verkligen att de kommer tillbaka så fort som möjligt!
Efter jag hade sett dem gick jag vidare för att kika på Bastille som hade dragit igång världens dansfest på den andra stora scenen. Roligt härlig spelning som man blev glad av!
Jag kunde tyvärr inte stanna kvar till slut för att det var dags att göra intervju med Of Mice & Men. Och mer exakt med Austin Carlile, en mycket lång och charmig kille. Kommunikationen med deras TM var lite off, så vi dök upp där i deras lounge när det var dags för intervjun men killarna höll på att byta om... Ooops? Haha! Austin ursäktade sig en stund, fixade till sig och sedan var han klar för intervjuerna. Han berättade att han inte visste om intervjuerna men att det inte gjorde något för att hans TM "berättar aldrig något ändå", haha... Ja, vad ska man säga? Tur att han va peppad på att träffa oss ändå. 
Det är en kille med typisk California-charm. Med stort leende, lättsam och skämtsam. Väldigt positivt i inställningen och mån om sitt utseende. Jag kan säga att NU förstår jag varför han är tjejernas favorit. Det roliga är att det märks att han vet att han är attraktiv, men han blir inte arrogant av det. 
Intervjun gick bra i det stora hela i alla fall och det är väl det viktigaste! 
När det var klart var det dags att se Bad Religion och en stund efter dem köade vi för att stå längst fram på The Offspring. Det är verkligen en speciell känsla av att stå längst fram på spelningar och när det är ett band jag länge velat se så brukar jag välja att ställa mig i första rad vid staketet! Spelningen var grym och alltför kort!!
Innan vi avslutade kvällen i VIP-baren såg vi även Yeezus aka Kanye West

Med sköna Bastille-killar!
Med charmtrollet Austin
Man måste bara älska Dans dance moves ;)
Kanye med hans discokula på huvudet haha

Sweden Rock Festival 2014 / 4 kommentarer - direktlänk