May You Rest In Peace Robin Williams

2014-08-12 - 10:04:51

Idag vaknade jag upp till väldigt sorgliga nyheter. Den fantastiska skådespelaren Robin Williams har tagit sitt liv. Det är en av få skådespelare som fått mig att både skratta och gråta. Det är utan tvekan en av de bästa skådespelare som lämnat oss. En man som skänkt så många glädje kunde själv inte hitta lycka. Jag kommer för alltid minnas honom från filmerna Good Morning, Vetnam, Dead Poets Society, Hook, Mrs. Doubtfire, Jumanji och One Hour Photo. Det är en fantastisk talang och man som lämnat oss alltför tidigt.

Det är så här jag kommer minnas honom. Full av glädje, full av liv.

Film / TV / Böcker / 0 kommentarer - direktlänk


I'm in Greece!

2014-08-07 - 09:34:31

Just nu är jag i Grekland med min halvsyster och pappa, bounding-resa så att säga! Jag har med mig min systemkamera så bilder kommer när vi har kommit tillbaka!

Havsutsikten från balkongen

Resor / 1 kommentarer - direktlänk


Cuz I'm a windsurfer, yes I am!

2014-08-01 - 17:06:13

Det har varit dåligt med uppdateringar här på bloggen främst för att jag ville vila från datorn så mycket som möjligt, men även för att jag spenderade mycket tid vid sjön. Men människor har börjar höra av sig och kolla om jag lever eftersom jag inte har skrivit något så det är väl dags att säga "Ja! Jag lever och mår bra!", haha.
Här kommer i alla fall lite bilder! :)
 

Resor / 3 kommentarer - direktlänk