Halloween Special med Blessthefall, For The Fallen Dreams, Seremedy & At The Skylines

2012-10-30 - 10:13:00

HÄR kan ni läsa Hallowen Special med BTF, FTFD, Seremedy och ATSL!
Halloween är imorgon, så nu kan ni passa på och läsa vad killarna hade tänkt hitta på!
Det kommer även komma upp "vanliga" intervjuer med tre av dem, men jag körde på lite Halloween-frågor och samlade ihop allt i ett inläg :)

Intervjuer / Andra jobb / 0 kommentarer - direktlänk


Veckan som gått - 6 intervjuer och allt annat runtomkring

2012-10-29 - 11:12:00

Det har hänt så mycket och jag har knappt sovit den här veckan.
Jag har hunnit med sex intervjuer (Blessthefall, At The Skylines, For The Fallen Dreams, Stick To Your Guns, Jacob Butler och The Vaccines), varit på mingel på den Australienska Ambassaden, jobbat varje dag, träffat Louie och sovit över där, träffat Sanna och sovit över där, mailat runt som en galning, spelat in en grej och... Ja, alltså, det har varit mycket.
Mest kaotisk var nog tisdag, Never Say Die turnén var superförsenad och jag fick göra intervjuer när det fanns tid. 
Beau (Blessthefall sångare) var först ut och han hur trevlig som helst, som han alltid brukar vara! Sedan blev det intervju med pratglada killar i Stick To Your Guns och trötta Chris (sångare i At The Skylines) som frågade mig vilket stjärntecke jag är efter intervjun. Jag undrade varför han ville veta, men berättade att jag var stenbock. Det visade sig att han kände det på sig, haha! Han själv är stenbock (jag är född 17e januari han 7e) och vi boundade lite, pratade om hur stenbockar är osv. Riktigt trevlig kille!
Sista intervjun jag gjorde var med  sångaren i For The Fallen Dreams. ALLA (t.o.m. hans bandmates) sa att Dylan (för det ä så han heter) är arg och väldigt udda. De förvarnade mig flera gånger... Så jag blev lite stressad till slut och undrade hur jag skulle få det att fungera.
MEN när vi väl började med intervjun var han hur trevlig som helst och när vi var klara tackade han mig flera gånger och sa att det var en bra intervju, att han var tacksam att jag inte ställde "idiot-frågor som vissa kan göra". Sista gången han tackade mig var strax innan de skulle åka vidare, jag fick till och med en kram. Låter inte som en arg och konstig kille va? Haha :)

I helgen har jag varit ledig två dagar i rad, för första gången den här månaden! Ville träffa mamma och Jessy, men ärligt, jag hade inte tid. Jag har egentligen inte vilat så mycket MEN jag har i alla fall sovit en hel del (om man jämför med veckan som gått, haha).
Det behövs, för att idag vaknade jag 3.40... och kommande två dagar kommer vara nästan lika tidiga!

Jag och Beau (Blessthefall - sångare) efter intervjun
Super-ego jag, tar bild på väg mot en intervju (i farten... hahah japp, folk glodde!)
Champagne på ambassaden
Efter intervjun med The Vaccines! Btw, Freddie (till höger) älskade min röda fuskpäls-jacka!

Intervjuer / Andra jobb / 2 kommentarer - direktlänk


En till look-alike? Haha!

2012-10-28 - 16:34:00

Nu har Sara kommenterat HÄR att jag är lik Anna Friel.

"Gosia! Du är extremt lik skådespelerskan Anna Friel, alltså ni är helt läskigt lika, tvilling-lika :) MV5BMTc2MDUyNTc3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTE2OTUwOA 

Du kanske har hört det innan, haha"

Tycker att det är extremt kul med sådana kommentarer! 
Ja, vi har ju fräknar båda två och våra näsor är kanske lika.
Men annars... Som vanligt ser jag inte likheten... haha! Do you?
Snygg var hon i alla fall!

EDIT: Hm... nu när jag satt ihop bilderna och kollar på den på henne längst ner till höger och bilden på mig... där är vi ju faktiskt lika! Läskigt!

About me / 3 kommentarer - direktlänk


On my waaaay!

2012-10-23 - 15:05:55

Snart träffar jag Sanna och hänger med henne innan vi drar iväg till Klubben för Never Say Die turnén!
Jag ska göra intervjuer med fyra band, stressigt men kuuuul!
Sedan är jag lite extra glad för att solen skiner, nästan så man blir blind när man sitter vid fönstret, haha!

Min vardag / 5 kommentarer - direktlänk


Min intervju med While She Sleeps / Morgondagens planer

2012-10-23 - 01:20:00

HÄR kan ni läsa min intervju med killarna i While She Sleeps.
Riktigt schyssta, roliga och väldigt jordnära, det gillas!
Om ni har missat de nu i oktober så har ni chans att se de live igen i januari med Asking Alexandria och Motionless In White!

Nu ska jag sova.. imorgon gör jag fyra intervjuer!!! Blessthefall, Stick To Your Guns, For The Fallens Dreams och At The Skylines på Never Say Die Tour! :)

Intervjuer / Andra jobb / 0 kommentarer - direktlänk


Citat är guld

2012-10-21 - 20:45:01

Det här är egentligen internskämt. Skriver upp det så jag kan titta tillbaka när minnet ger efter, för tydligen får jag fler blackouts än vad jag trodde. Min hjärna lägger av, sakta men säkert... 

Sanna - Vad tyckte du om spelningen?
Jag - Min första tanke var att han ser ut som en tatuerad Jesus.
Sanna - Jag tycker att han ser ut som en massmördare.
Jag - ... what?!

Det visade sig att hon tyckte att sångaren såg ut som Charles Manson, jag höll inte riktigt med... Sedan kom Sanna fram till  att Jesus och Charles Manson är lika... haha. You got to love it!Jag - Och vart fick du den statistiken från? Röven?

Killen dog, han visste seriöst inte vad han skulle svara på det, haha.
Diskutera inte med mig om saker som gör mig förbannad om du inte vet ett piss om ämnet!!!

About me / 1 kommentarer - direktlänk


Musician's Planet

2012-10-20 - 19:19:56

Idag har jag varit på Musician's Planet, spanade in snygga gitarrer, kollade på Mustasch unplugged och träffade på Louie! Han och hans pappa hängde runt, pratade med musiker och gjorde lite reklam för hans band Seremedy!
Vi bestämde även att vi ska ses imorgon och planera inför framtiden... We're taking over! ;) Haha

Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


Rockstjärnor med Pompei Nights

2012-10-19 - 11:40:00

Okej, nu har jag sett de två första avsnitten av Rockstjärnor och en sak är ju säker, det går ju INTE att inte tycka till om serien.

Jag såg Pompei Nights för första gången live på Harry B James, en spelning med så sjukt dåligt ljud (förmodligen inte bandets fel) att jag knappt kunde uppfatta om låtarna var bra eller inte. 
Eftersom min vän är kompis med en av killarna hamnade vi på någon efterfest som var lagom rolig (alla förutom mig var packade och när jag sa ifrån på suspekta raggningsrepliker fick jag höra "bruden pallar inte rockstars"... hmmm... okej?....). Helhetsintrycket var ju inte fulländad, om man säger så. 
Sedan såg jag dem igen på Sweden Rock Festival i år. Mycket bättre ljud och större scen gjorde det hela mycket bättre.
Som artister hade de vuxit ganska snabbt. Som personer vet jag inte, för att varje gång jag såg de i backstageområdet försökte jag undvika ögonkontakten (trauma för livet, hahaha...herregud).

Så ja,  om man nu skulle göra en serie om något litet band, var Pompei Nights ganska självklar val. Av det lilla jag hade sett av dem är de underhållande, i alla fall de flesta av dem. 
Det roliga med serien är kontrasterna mellan de som super och de som är lite seriösare. Killen som är månadens försäljare samtidigt som han agerar bandets manager och sångaren som flyttat från en liten stad till Stockholm och bor i ett hus som skulle ge mig ångest för livet. Allt för rock n' roll, right?
Hur de alla går ihop vet jag inte, det lär man säkert få se i kommande avsnitt. Jag vet att killen som de kallar för MP inte slutade i bandet i alla fall, han var ju med och spelade på Sweden Rock Festival i år, haha.

Jag både skrattade åt och med killarna, om jag ska vara ärlig. Jag lär följa serien för att se om de fortsätter i samma tempo!
Jag kommer inte ha tid för att kolla samtidigt som ny avsnitten släpps, men för er som är intresserade så kommer nytt avsnitt varje lördag kl.20.00! Annars kan ni göra som jag, kolla på avsnitten i efterhand när ni har tid, allt sänds ju ändå på tv4play! 

Gosia tycker till / 3 kommentarer - direktlänk


De senaste 4 dagar..

2012-10-18 - 18:34:00

...har varit kaotiska. Jag har hunnit med så mycket, ändå har jag tusen grejer kvar att göra!

Först var det Architects, While She Sleeps och Heights spelningar. Jag gjorde även intervjuer och vi hängde med två av killarna på baren efter spelning, drack lite cider och pratade om allt möjligt (konstigt nog, mest om Rob Zombie och Marilyn Manson...?) samtidigt som killarna sjöng med i Westlife låtar... hmmm? Haha!
Dagen efter var det dags för intervju med Rival Sons, jag intervjuade deras trummis Mike och senare njöt av den två timmars långa spelning på Tyrol. Deras sångare är verkligen en av de skickligaste sångare jag hört! Det var rikigt niiiiice men jag var HELT död efteråt.
I tisdags blev det intervju med The Safety Fire (sjukt trevliga killar!), vi såg även Between The Buried And Me och Periphery.
Och igår var det dags för intervju med Halestorm där vi även upptäckte nytt band, Heaven's Basement.

Jag skulle kunna skriva flera sidor långt om allt som hänt under de dagar, men ärligt talat, jag har inte tid! Haha... Sorry! ;)

Efter intervjun med While She Sleeps

Efter spelningen, med Loz från While She Sleeps

Efter intervjun med Mike från Rival Sons

Halestorm

Intervjuer / Andra jobb / 1 kommentarer - direktlänk


Next: Rival Sons intervju & show

2012-10-15 - 12:00:49

Såå... gårdagen var niiiiice! Bra intervju, bra spelning, bra häng!
Jag kommer berätta mer om det, men nu måste jag förbereda mig inför nästa intervju! Idag är det dags för Rival Sons!! :)
Ska precis sätta mig och skriva frågor med deras musik i bakgrunden!
 

Intervjuer / Andra jobb / 0 kommentarer - direktlänk