Mitt liv à la actionrulle

2012-05-31 - 15:37:01

Just nu sitter jag på tåget in mot Stockholm. Det blev nästan inte så...
Det var läge sedan jag var såååå nära på att missa ett tåg som jag gjorde idag!
Det var nästan som i en film, jag sprang hela vägen hemifrån och precis då började det spöregna. Jag ser tåget och när jag tror att jag har hunnit hör jag konduktören vissla och ser alla dörrar stängas. Alla förutom hans...
Jag vrålar "Neeeej!" och viftar med båda händerna, som om det handlade om liv och död.
Han kollar mot mig och väntar, han väntade!!! Jag höjde tempot ännu mer (vred nästan foten i mina nya boots).
När jag sprang in på tåget, mellan alla djupa andetag fick jag ur mig "Tack så hemskt mycket". Han kollade bara på mig, nickade och gick, haha.
Men snällt var det i alla fall!

Min vardag / 2 kommentarer - direktlänk


Inget internet, ingen mobil och fetaste borrmaskin

2012-05-31 - 09:05:44

Ugh... kul att vakna 8 på morgonen (när man tänkt sova till 9) av att världens fetaste borrmaskin borrar i grannens vägg? Nej, inte direkt, haha. 
Såg ut som en knarkare när jag vaknade upp (röda och uppsvulna ögon... väldigt snyggt), men eftersom jag vaknade till goda nyheter, så som mail med sjukt mycket info från Sweden Rock och ATT MITT INTERNET FUNKAR (fyyyy på dig Tele2!! Varken mitt internet eller mobil funkade igår... HELA DAGEN?!), så var det väl okej antar jag.

Eftersom jag inte kunde förbereda mig inför dagens intervju igår, ska jag stressa och göra det nu! 
Jag ska intervjua bandet Howler, kommer även se de live efteråt. Blir intressant, Sanna gillade de direkt men jag behöver övertalas lite. Det är någonting i sättet hur sångaren sjunger, det känns lite väl tillgjort ibland, som gör att jag har lite blandade känslor.

Usch.... nu börjar de borra igen. Det kommer vara ett mirakel om jag överlever det här utan att få huvudvärk.

Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


Linkin Park - Burn It Down

2012-05-30 - 16:08:00

Linkin Park förändras, det är väl ingen som missat. Jag var skeptisk först, men fan, jag gillar både gamla och nya LP. Faktiskt. 
Jag inser mer och mer att jag vill gå på deras spelning. Kommer de till Sverige snart?
Jag undrar verkligen om de är bättre live eller på skivan.

Musik / 2 kommentarer - direktlänk


Pink, it's the color of passion. 'Cause today it just goes with the fashion.

2012-05-30 - 09:54:00

Sandalerna jag har på bilden gav mig skavsår efter typ... 3 minuter?
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag bytte om.
Just my luck... Hittar aldrig sandaler som inte skär rakt in i köttet på mig (haha, lite drastiskt kanske, men det är typ så?!). Jag är väl dömd till tygskor, ballerinas och flipflops (väldigt classy...) på sommaren.

Senaste dagarna har jag hängt med Lisa, mamma och Sarah. Idag blir det lunch med Bella, promenad med Sarah (och kanske Jessy?) och sedan måste jag fixa en massa som jag inte hunnit med senaste veckan.


Bilder / Video på mig / 2 kommentarer - direktlänk


You think you know the story, you think you know the place. Think again.

2012-05-29 - 19:23:07

Vill se den här filmen! Den har fått bra betyg och många pratar om den! Det ska vara som skräckfilmsvar på Inception blandad med Hunger Games... Låter coolt, right?
Såååå, vem känner sig sugen på att se den med mig? I know you want to... ;)
(Btw, ännu en gång används Marilyn Manson som bakgrundmusik till en skräckis, haha).

Film / TV / Böcker / 2 kommentarer - direktlänk


Loving every bite with delight

2012-05-29 - 09:58:00


Bilder / Video på mig / 4 kommentarer - direktlänk


Girls Night Out

2012-05-28 - 19:43:00

I lördags började vi kvällen med att äta på Parkens samtidigt som vi skulle prata i mun på varandra (haha, så kan det bli när man inte sett varandra på länge!). 
Efteråt gick vi till Miki där vi förfestade (jag tog det rätt lugnt dock, blev nästan helt vitt kväll för mig) och kollade på ESC. Alla tyckte att Loreen skulle vinna, men vi drog innan hela kalaset var slut.
Någon gång där efter tolv, när vi stod på dansgolvet och körde järnet till någon bra låt (med sämst remix tyvärr) fick vi sms att Loreen vann. Såååå roligt!!!
Vid tre, när Statt stängde, gick några av oss till McDonalds och åt (egentligen var jag inte ens hungrig... jävla grupptryck, haha), sedan gick de flesta hem till sig men jag och Sarah gjorde sällskap hem till mig istället.
Vi drack te, åt choklad och saltapinnar och såg typ fem olika slut till fem olika filmer. Vi kunde inte bestämma oss vad vi skulle se...
Jag däckade någon gång vid fem, men Sarah kämpade på och höll sig vaken mycket längre, haha.Vi? Posa? Neeeeeeeeej, aldrig ;)

Dags för andra kameran, haha
Vår egna Loreen dansade till ESC vinnarlåten!

Fest / Event / 4 kommentarer - direktlänk


Ozzy Osbourne and Friends - Live

2012-05-27 - 23:53:00

När vi kom in fick vi sjukt bra platser, jag stod nästan längst fram (andra raden, bakom en kort tjej) och såg allting. 
Black Label Society var bra live, det enda jag tyckte var segt var det långa gitarrsolot som sångaren ALLTID gör, haha. Men det var kul att några av dem spelade även med Ozzy, det gjorde att hela spelningen verkligen kändes som en spelning med Ozzy och hans vänner. 
Innan The Prince Of The Drakness kom upp på scenen fick vi se och höra många videos som han gjort genom tiderna, ganska snygg början på spelningen! 
Ozzy var skön som vanligt, skrek "Hur mår ni?" och så klart "Are you going to go crazy?!". Vi fick även höra "I love you all" någon gång i mitten av spelningen. We love you too, Ozzy.  
Han verkade lite piggare än på förra årets Sweden Rock! Jag fick höra de flesta av mina favoritlåtar och var mer en nöjd med line-upen. Zakk Wylde och Geezer Butler var också med och ställde upp istället för Slash (ni som ska till Malmö får se Slash där, era lyllos!). Jag blev besprutad med hans slang flera gånger... och ja, efter ett tag slutade jag försöka gömma mig för den. Ozzy tog oss alla i främsta raderna, det gick inte att undankomma skummet!Först sprutar Ozzy över sitt eget ansikte, sedan vänder han sig mot publiken...

Men han glömmer inte security heller, haha... Kolla kameramannen till vänster också ;)

Haha, så jäkla bäst!

Och så blev det min tur....

Live Music - Spelningar / 1 kommentarer - direktlänk


MORSDAG!

2012-05-27 - 18:35:04

Igår var jag ute och åt med tjejerna, det blev även lite ESC och utgång (mina fötter är helt döda...), men mer om det senare!
För att idag är det morsdag och jag håller på att fixa mig nu. Ikväll bjuder jag med mamma på bio och vi ska se snyggingen Johnny Depp i Tim Burtons film Dark Shadows!

Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


Ozzy Osbourne and Friends - Pre-party

2012-05-26 - 15:14:13

Igår mötte jag upp Tobias vid t-centralen, köpte lite grejer (typ en grillmacka för att jag var dödshungrig, haha), vi hämtade upp Arre vid plattan och så skulle vi tydligen (fick veta det mer eller mindre på vägen dit) till Louie och förfesta med hans föräldrar en stund innan vi skulle åka till Stadion. En stund blev till några timmar, men jag klagar inte! Det var faktiskt supertrevligt, han kan ha världens skönaste föräldrar och deras kompisar var minst lika roliga att hänga med!
Vid Stadion mötte vi  upp Johannes och träffade även på en bekant som jobbar på ett skivbolag och som har hjälpt mig med många intervjuer. Jag var liiiite berusad om man säger så, så jag skämdes lite att träffa honom men det verkade vara lugnt (jag ska alltid känna världens press på att vara superproffsig när det kommer till sådana människor). Jag var ju faktiskt ledig och jobbade inte den dagen, så det var ok! Det var i alla fall roligt att träffa honom och snacka lite "utanför jobbet" fast det blev ju mest snack om kommade jobb, haha. 
Efter spelningen åkte vi tillbaka till Louies föräldrar där alla förutom mig efterfestade. Jag åt en korv, drack vatten och la mig i sängen som en gammal tant... medan de andra fortsatte umgås. Men jag skulle kunna sova ståendes, så trött var jag, haha!
Idag är min tinnitus kvar... jag hoppas verkligen att det går över, annars vet jag inte vad jag ska göra! 
Innan jag åkte hem träffade jag även Johannes och lunchade på Max, det var länge sedan!

Lägger upp bilder från spelningen lite senare!

Bild från min instagram, därför den ser ut som den gör! :) Louie, jag, Arre och Tobbe
Arre provade mina nya solglasögon ovnpå sina, haha

Den här mannen träffade vi på vägen till Stadion, vi drev lite att han fick oturen att sitta bredvid oss och pratade om vad han skulle hitta på den kvällen. Han skulle tydligen ut och äta med sin tjej (som han har två barn med). Älskar sådana random grejer! Haha :)

Fest / Event / 3 kommentarer - direktlänk