My Weekend

2012-01-31 - 20:06:29

Vad är det för fel?!??! Mitt internet funkade inte förrän nu!! Gah :(

I alla fall! I fredags hade jag typ tusen problem med tåget (orkar verkligen INTE ta det här, men kan i alla fall säga att det inte var mitt fel och det gör mig ännu mer förbannad då!) så jag kom fram några timmar senare än planerat!
Jag blev upphämtad av Tobias och hans kusin, vi åkte alla till Tobias där hans mamma väntade med världens godaste mysmiddag! 
Senare kom Yousef och vi kollade på Captain America och började kolla på Fright Night men jag somnade i mitten typ... haha!


På lördagen segde vi järnet innan vi kom iväg till Fryshuset där Alesana, We Came As Romans, Iwrestledabearonce och Glamour Of The Kill spelade.
Det var kaos som vanligt, så fick mer eller mindre gå backstage och prata mig genom några killar och leta upp turnémanagers. Allt fixade sig till slut och jag fick mina intervjuer! Länkar till de när de är uppe :)
Efter två timmar var det dags för spelningen och både jag och Tobias försökte oss på konsertfoto, gick väl mer eller mindre som förväntat, haha. Man kan tyvärr inte vara mästare på allt från första början.
Jag gillade Glamour Of The Kill riktigt mycket faktiskt, de är duktiga live och det fanns även lite ögongodis, haha.
Iwrestledabearonce var ganska jobbigt att lyssna på, bättre live än på skiva men det är inte musik i min smak helt enkelt. Lite coolt dock att de har kvinlig sångare/screamer. 
We Came As Romans var bäst den kvällen, både med närvaro och musikaliskt. Till och med deras sångare verkade vara ganska bra den kvällen? Men å andra sidan är hans microfon så tyst att man lär inte höra om han sjunger falskt....
Och det märktes att många var där för deras skull. Efter de hade slutat spela gick typ... hälften av publiken?
Alesana var roliga att kolla på, passionerade och hade rolig samspel. Men de slog inte WCAR tyvärr!


I söndags hängde jag lite med Tobias mamma innan jag träffade Yousef över fika. Vi pratade om hans kärleksproblem och tog en promenad innan jag åkte in till stan och gick på bio med Johan. Vi såg The Rum Diary med (världens sexigaste) Johnny Depp. Lite speciell film, men ganska mysig ändå! Kan tänka mig att man antingen älskar eller hatar den.
När jag åkte tillbaka till Tobias så kollade vi klart på Fright Night innan jag däckade!
Helmysig helg med andra ord! :)

Min vardag / 2 kommentarer - direktlänk


Hemma

2012-01-30 - 19:44:00

Jag har problem med mitt internet idag, så jag berättar om min (mycket trevliga) helg imorgon istället!
Nu ska jag kolla på tv och njuta av chokladen jag fick från Angela... ;)

Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


Alesana & We Came As Romans / Tobias & Yousef

2012-01-27 - 16:15:59

Förutom Glamour Of The Kill kommer jag även intervjua Alesana och We Came As Romans imorgon!
Frågorna är klara, skivor sönderlyssnade, systemkameran och diktafonen laddad!
Men innan dess ska jag, Tobias och Yousef ha filmkväll ikväll! :)Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


Glamour Of The Kill - Feeling Alive

2012-01-26 - 13:18:00

På lördag ska jag bl.a intervjua bandet Glamour Of The Kill! Jag hade inte hört mer än den här låten innan, men nu när jag har lyssnat mer på bandet så kan säga att de är bra! Sitter faktiskt och jobbar med frågorna just nu, helt oinspirerad för tillfället men det brukar gå över!

Musik / 1 kommentarer - direktlänk


Nervvrak

2012-01-25 - 20:46:40

Jag är så stressad just nu, kan verkligen inte koncentrera mig.
Angela har åkt vidare idag och jag saknar henne redan! Hoppas verkligen att vi kan ses igen snart...
Mer skriver jag imorgon, måste få ordning på en massa annat nu!

Min vardag / 0 kommentarer - direktlänk


Psychodagen

2012-01-24 - 22:11:11

Den här dagen var väldigt...speciell.
Först började vi med att äta frukost och direkt efter kollade vi på en skräckfilm. Vem kollar på en skräckfilm mitt på dagen?
Jo, bara jag och Angela.
Och vi blev lika rädda som vi skulle blivit om det var kväll, jag lovar. Det var faktiskt riktigt bra skräckis, den hette Julia's Eyes (eller orginalet heter Los Ojos De Julia) och var verkligen en äkta psychofilm!
Sedan duschade jag och märkte att jag fick utslag. Min hypokondri tog över och jag fick panikattack, grät floder och ringde runt för att få veta vad som var fel på mig. 
Det var allergisk reaktion mot något kemikalie, förmodligen klor som jag använde i badrummet när jag städade...
När jag fick höra det lugnade jag ner mig (helt stört, jag vet, men kan verkligen inte göra något åt sådant) och vi gick ner på stan, åt kebabpizza (alla som hälsar på i Sverige gör det?) och mötte upp Valle.
Vi gick hem till henne och skulle fika.
Valeriya har tre nakenkatter och Angela fick verkligen panik hemma hos henne. Hon hoppade upp på stolen flera gånger och skrek varje gång hon såg någon av dem.
Så vi var där bara en timme och sedan var det dags att gå igen... 
Känns ändå skönt att jag inte är den enda störda ;)


Min vardag / 1 kommentarer - direktlänk


Finbesök från Schweiz

2012-01-23 - 19:28:45

Angela, min vän som bor i Schweiz, är här och hälsar på! Riktigt roligt, då vi inte har träffats på över ett år!
Vi har fikat med Valeriya idag, hämtat ut ett par skor till mig (visar de imorgon) och nu sitter vi och pratar, dricker te och umgås. Ikväll blir det mys med ansiktsmask och film!
Min vardag / 3 kommentarer - direktlänk


Frisör & Presenter

2012-01-22 - 19:58:00

Idag har jag och Miki klippt oss! Jag blev av med 4 cm på längden men på bilden ser det längre ut... Jag brukar ju inte platta mitt hår så ofta, därför ser det längre ut än vad det brukar göra :)
Just nu väntar jag på att Shakespeare In Love ska börja, äter mandariner och dricker litervist med vatten, sååå törstig idag!
Aja! Här kommer i alla fall bilder på håret och saker jag fick igår :)


Min vardag / 5 kommentarer - direktlänk


The Iron Giant

2012-01-22 - 17:45:41

Jag förstår inte vad som har hänt med mig, förut var det jättetöntigt att gråta till filmer (enligt mig alltså) och jag brukade skratta åt mamma som kan gråta åt vad som helst.
Men nu är jag exakt likadan!
Jag såg The Iron Giant idag för första gången. Det är en barnfilm, det är tecknat och ändå grät jag som ett litet barn när han flög upp i skyn för att möta atombomben och rädda den lilla staden.
Och ännu värre blev det när han mindes lilla poljkens ord "You are what you choose to be" och säger "Superman" precis innan han krockar med bomben.
Jag grät och grät och hoppades på att filmen skulle sluta lite lyckligt i alla fall (det är ju ändå barnfilm?), vilket det gjorde. Då kunde jag sluta gråta.

Min vardag / 0 kommentarer - direktlänk


My Birthday Celebration

2012-01-21 - 20:09:25

Jag är SÅ NÖJD! Verkligen!
Jag är superglad att vi alla kunde samlas och det var supertrevligt att jag fick låna mammas och Peters lägenhet!
Jag fick superfina presenter (jag överlevde pressen när jag öppnade alla paket, haha!) av mina superfina tjejer och superfina rosor av Peters föräldrar.
JA, ALLT VAR SUPER. 
Sedan att jag inte hann med allt innan tjejerna kom... Ja, visst ville jag att allt skulle bli klart, men det var roligt att de hoppade in och hjälpte till. Det var faktiskt första gången som jag gjorde mat till så många, haha.
Mina snickerskakor var populära och alla gillade tårtan och salladerna.
Jag kunde verkligen inte önskat mig något mer!
Jag skrev det innan och jag skriver det igen; jag är SUPERNÖJD!
TACK TJEJER! :)

Här kommer grupp- och öppna-presenter-bilder, imorgon ska jag ta mer ordentliga bilder på alla fina presenter jag fått :)
Julpapper, hahaJag kan avsluta inlägget med dagens skönaste bild... Haha, jag dör:

Så här nöjd är jag ;)

Fest / Event / 7 kommentarer - direktlänk