Dogs of war, they call for blood but it will not be mine.

2012-04-30 - 19:38:43

Intervjudagen började som alla andra.
Ingen vet någonting, ingen vet vart vi ska gå eller vem vi ska prata med och utländska telefoner/nummer till managers fungerar inte.
Så det var bara att smyga in igen (känns som jag kan alla vägar in i Fryshuset nu... det är som mitt andra hem) och ragga upp första random som jobbar med banden.
Det var ett band som höll på med soundcheck när vi kom in och snubblade in på någon svensk kille som "har vuxit upp med en av killarna i Confession och skulle supa med dem". Jag undrade om de inte var straight edge som sångaren, men nej, tydligen inte.
Efter många om och men tog jag tag i saken (som vanligt) och istället för att vänta superlänge på en intervju fick jag tag på Crafter (sångaren i Confession) och frågade om vi inte kan göra intervjun lite (läs: två timmar) tidigare. Det gick bra, så vi körde på det!
Senare var det dags för Miss May I, Levi verkar vara lite blyg måste jag säga. Han hade ingen aning om att vi skulle göra någon intervju (hans manager brukar inte säga till i förväg, utan han blir bara hämtad när det gäller), men det var i alla fall inga problem, haha. Han var väldigt trevlig och lite rolig när han släppte fram håret (som han hade satt upp under en mössa) när han såg att vi skulle ta bilder och bad om ursäkt för att han hade pyjamas på sig. Alltid lika kul med killar som bryr sig om sitt utseende ;)
Efter den intervjun träffade jag Parkway Drive managern som fixade en AAA pass till mig så jag passade på att se alla band från ljudteknikerns bås.
Precis när Miss May I skulle spela två sista låtar gick jag iväg för att träffa Winston McCall, sångaren i Parkway Drive, och göra kvällens sista intervju. Han var mycket trevlig och jordnära. Jag råkade visst säga det till honom också, han blev glad först och tackade men sedan tänkte han till och frågade om det var menat som en komplimang, haha. I den branschen är det väl kanske inte alltid en komplimang, men jag tyckte om det! Han hade väldigt sund och fridfull inställning till livet.
Kvällens bästa band var lätt Parkway Drive. Det är ett band som jag kanske inte skulle lyssna på skiva men som tog mig med storm på scenen!
Under intervjun sa Winston att han hoppas att de är bättre live än på skiva och det är de verkligen! 


Okej, lägg märke till alternativen för pass: AAA (Access All Areas, man får gå in exakt överallt, bandet loge, scenen... hmm jag borde kanske hoppat upp på scenen? hahaha), Photo (för fotografer i dyket), VIP (för personliga gäster som får gå in backstage), Aftershow (för de som får komma in backstage efter spelningen) och.... ESCORT? Hahaha
Är det bara jag som tänker dirty nu?

Parkway Drive på scenen

Live Music - Spelningar / 1 kommentarer - direktlänk


-

2012-04-30 - 12:24:33

Blev inget bloggande igår. Det inträffade en hemsk sak och jag kände inte för att blogga.
Men jag återkommer senare, berättar om intervjuerna och spelningen.

Min vardag / 0 kommentarer - direktlänk


För de som undrar...

2012-04-28 - 10:34:54

...vad man kan hitta på "bandtoa" backstage.
Alla musiker har artistiska själar, här har ni lite bildbevis, haha.

Min vardag / 2 kommentarer - direktlänk


Parkway Drive / Miss May I / Confession / The Ghost Inside

2012-04-25 - 12:53:00

Imorgon ska jag intervjua tre av fyra band. Parkway Drive, Miss May I och Confession!
Om någon undrar varför jag inte intervjuar The Ghost Inside så kan jag säga att jag gjorde det för bara någon månad sedan och det räcker så länge... haha.
Jag kommer vara helt död imorgon, upp tidigt, jobba arslet av mig, tre intervjuer och sedan en hård spelning (migrän nästa? har blivit så klen, haha!). Så vi får se om jag hinner blogga något innan intervjuerna imorgon då!
Hmm... är inte trummisen lite söt?

Musik / 1 kommentarer - direktlänk


LÄNGTAN

2012-04-24 - 16:53:39

Både idag och igår har jag suttit och tänkt på årets festivaler. Kollat vilka artister kommer spela, vilka datum (VARFÖR ÄR METALTOWN SAMTIDIGT SOM HULTSFRED?!) och vart allting äger rum.
Jag var superpeppad och kollade på mina gamla inlägg från förra årets festivaler och nu är jag ännu mer taggad!

Siesta! Festivalen (
finns mer bilder och text här):

Fick se mina The Kooks för första gången!

The Ark


The Sounds

Träffade Anna

Såg mina Wolfmother live för första gången!

Sweden Rock Festival (finns mer text och bilder här):

Såg Black Veil Brides för första gången...

...Och Hardcore Superstar!

Träffade på många random människor som man hängde med!

Alla var väldigt schyssta och ganska påverkade ;) Jag kan ha varit nyktras där, haha!


Judas Priest på presskonferansen...

...och live!

Rob Zombie!

Och så klart OZZY!!

West Coast Riot (finns mer bilder och text här):

Sum41

The Gaslight Anthem
All Time Low

Hemskaste vädret EVER

Metaltown (finns mer bilder och text här):

Fick se Escape The Fate för första gången!

ÄNTLIGEN fick jag se System Of A Down och koRn!

Fest, fest, fest

Peace & Love (finns mer bilder och text här):The Strokes!

Live Music - Spelningar / 4 kommentarer - direktlänk


The Used - I Come Alive

2012-04-23 - 16:21:39

Snart ska jag röra på fläsket, har suttit och jobbar framför datorn heeeela dagen så det blir skönt med lite friskt luft!
Den här får hänga med i hörlurarna!

OBS! Är ni känsliga... så borde ni kanske låta bli att kolla på videon. 
Den handlar om en mobbad kille som får nog till slut och slår tillbaka. Hårt.

Musik / 0 kommentarer - direktlänk


Detta händer just nu

2012-04-22 - 13:01:04

Tjena SJ, går det bra eller?

Min vardag / 8 kommentarer - direktlänk


Ego Time

2012-04-20 - 22:21:56

Innan jag träffade Valle och Heidi passade jag på att ta typ 100 bilder på mig själv.
Många anser säkert att det låter lite som att jag är självkär? Men jag tycker faktiskt att det är viktigt att ta bilder på sig själv så man har någonting att kolla tillbaka på.
När jag satt med min hårddisk för någon vecka sedan och kollade genom gamla bilder var jag lite ledsen att jag inte hade så många från 2004-2005. Varken på mig själv, mina vänner, mina upplevelser eller vardag. 
Så jag känner att jag har en riktigt bra ursäkt för att ta med kameran överallt och ta bilder på allt möjligt, inte minst mig själv, haha!

Bilder / Video på mig / 3 kommentarer - direktlänk


Simple Plan & We The Kings - Live Show / Party

2012-04-19 - 16:04:42

Efter intervjun med Seb var det dags för spleningen, We The Kings var förbandet och jag måste säga att ja... de var väl ok? Tyckte det var schysst att de lärde sig en massa på svenska  men de var kanske inte superroliga att kolla på annars, det är också lite svårt att koncentrera sig på förbandet om man knappt hört de innan.
Simple Plan var riktigt roliga att kolla på, mycket show (de hoppade runt, upp och ner, sprang runt på scenen och sökte verkligen kontakt med publiken) och väldigt många dick grabs, ass shaking och nipple squeezing. Så som pop-punk konserter ska se ut med andra ord ;) Pierre som hade gått ner en hel del visade upp sin tränade mage några gånger, tydligen stolt över det han har åstadkommit de senaste månaderna.
Dave tog redig tag om sitt kön och lät den vila där i byxorna ett bra tag. Efter ett tag tog han ut handen och frågade Pierre om han vill high-fiva med honom, det ville han inte. Han vände sig mot publiken och frågade om någon där ville göra det istället, tjejer blev helt galna och han high-fivade några stycken (varav en av dem luktade på sin hand dirket efter, haha!).
Jag fick höra många äldre låtar, dem jag själv lyssnat sönder för några år sedan, och var allmänt väldigt nöjd.
Efter spelningen blev det en superspontan intervju med förbandets sångare och efteråt en efterfest backstage i omklänningsrummen.
Väldigt skön stämning, många trevliga människor (alla killar i Simple Plan såg till att komma fram och presentera sig också, det gillas!) och för det mesta bra musik, haha. Dave blandade våra första drinkar och det blev lite väl mycket sprit i dem kanke,  så när Jeff gav mig min andra drink och sa att den kan vara lite stark undrade jag seriöst om han drev. Den smakade bara RedBull efter jag hade druckit upp den första, haha!
Man fick höra många skämt och konstiga sexhistorier kan jag lova! Inget jag skriver här, känns kanske lite onödigt. Men jag kan säga att samtidigt som inget förvånar mig längre, så kommer det alltid fram saker som jag aldrig trott att jag skull få höra i hela mitt liv, haha!
Jag träffade även en annan väldigt trevlig person, ljustekniker som jobbar med bl.a. Coldplay (så han måste vara duktig på det han gör) och pratade en del med honom om olika saker. Han berättade en grej som jag inte riktigt vågar tro på, men vi får väl se om det kommer i uppfyllelse i framtiden!
När Tyrol skulle stänga förflyttades efterfesten till turnébussen och där hängde vi tills killarna skulle åka vidare.
Det kunde ha slutat i Köpenhamn, haha nej fyfan, det orkade jag verkligen inte den här gången.


Enda bilden jag tog på festen, plastmuggar ♥ haha

Fest / Event / 13 kommentarer - direktlänk


Simple Plan intervju idag!

2012-04-17 - 11:11:46

Idag ska jag intervjua Simple Plan! Lyssnade väldigt mycket på dem när jag var 13-17. Har dock aldrig sett dem live förut, så jag ser fram mot det :)
Jag är snart klar med frågorna, måste också fundera ut vad man ska ha på sig.... Det är ju så dåligt väder?! Längtar efter sol :(


Intervjuer / Andra jobb / 0 kommentarer - direktlänk