Kära jultomte...

2011-10-31 - 13:49:07

Just nu sitter jag och mailar med tyskt skivbolag om bilder på ett band som vi publicerat på vår sida. Det handlar om livebilder till Tysklands största tidning för hardcore och liknande genren. 
Egentligen ville han ha bilder som jag har tagit men eftersom jag inte kunnt göra det i Stockholm så får jag fixa så Patrik som var i Göteborg får sina bilder publicerade.
AVIS??? EH JAAA!!! Men ja, good for him!
Kan någon sponsra mig med en bra systemkamera? Så JAG också kan få mina bilder publicerade i tidningar?
BUHU :(

Min vardag / 3 kommentarer - direktlänk


TUMBLR

2011-10-30 - 23:30:25

Jag gick genom min tumblr (okej, inte hela, det hade varit omöjligt typ) och det är mer eller mindre så här: snygga killar, snygga tjejer, coola bilder, några personliga inlägg/bilder och några roliga bilder. Resten är bilder med texter. 
Ingen rödtråd egentligen, men fan vad jag älskar min tumblr, haha.About me / 4 kommentarer - direktlänk


Falling In Reverse - I'm Not A Vampire

2011-10-30 - 15:14:00

Man kan kanske börja bloggdagen med lite musik? 
Snygga Ronnie Radke och hans nya band Falling In Reverse har släppt en nya låt för några dagar sedan. Me like, do you?

Musik / 2 kommentarer - direktlänk


Spelning & Other stuff

2011-10-29 - 22:38:00

Dags för en update kanske?
Jag känner att jag har blivit lite dålig på att uppdatera, det lär väl ta lite tid tills jag blir peppad på det, så som jag var förut.
Men i alla fall, intervjuerna gick bra och spelningen likaså. Om jag ska välja vem som var bäst så blir det A Day To Remember, sedan kommer Living With Lions. Otippat kanke att första förbandet kommer innan de andra två (August Burns Red och The Ghost Inside)?
Jag fick även pass som tillät mig att gå runt backstage osv, så jag utnytjade det ganska väl. Stod med Rosanna backstage vid scenen, såg hela bandet på två meters avstånd och slapp trängseln (vilket var lätt det bästa med det).
Träffade även Sofie där som agerade fotograf åt Living With Lions (som tyckte att jag liknande någon de känner i Canada, hmm...).
Igår lunchade jag med Lisa och senare på kvällen var jag en snabbis förbi mamma (som hade förfest inför pirat-jobbmiddagen) innan jag gick vidare till Jessy och Petter. Där jag blev bjuden på middag.
Idag spenderade jag hela dagen med mamma, vi handlade, gjorde pumpasoppa och umgicks. Riktigt mysigt!
Nu ska jag fortsätta kolla på 17 Again innan jag lägger mig (jobbar imorgon!)


Sjukt dålig bild (fattar inte riktigt hur man gör med Iphone än... och jag hade glömt min kamera, buhu!) men jag gillar kontrasten - lugna tekniker & band VS galen publik

Fick en ny scarf av mamma! Love it :D

Idag satt vi ute och drack kaffe, hösten är fin när solen lyser!

Det blev inte mycket av Halloween-firande ikväll, men vi gjorde sjukt god pumpasoppa i alla fall!

Min vardag / 5 kommentarer - direktlänk


Mötley Crüe kommer tillbaka till Sverige - redan nästa år!

2011-10-26 - 16:08:00

Jag glömde ju skriva om det igår!! Var nog för trött efter flera timmars arbete.
Men ja, de kommer tillbaka! Nästa år kommer de spela på Sweden Rock och snacka om att jag MÅSTE OCH BORDE vara där!
Det enda jag verkligen hoppas på är fint  väder... När jag såg de på Sonisphere 2010 var jag dygnblöt och frusen. Jag lät inte det förstöra upplevelsen, men lite värme skulle inte skada!


Musik / 3 kommentarer - direktlänk


Living With Lions

2011-10-26 - 10:35:46

Andra bandet som jag ska (förhoppningvis) intervjua är Living With Lions. Där är det lite krångligare, eftersom jag ska tydligen ringa någon i bandet direkt och inte gå genom en turnémanager. Och sådant kan ju gå lite hur som...
Men vi hoppas på det bästa, haha!

Musik / 0 kommentarer - direktlänk


Vilka jag verkligen ser fram mot på MTV EMA...

2011-10-25 - 21:47:44

Just nu sitter jag på  centralstationen och väntar på mitt tåg, jag har inte så mycket för mig med andra ord, haha.
Eftersom det droppar in lite namn på dem som ska uppträda på MTV EMA, så tänkte jag berätta vilka jag ser fram mot att se!
Lady Gaga är en av de artister jag velat se riktigt länge (och var nära på att göra det två gånger, tredje gången gillt var det va?!) så hennes framträdande är definitivt det jag ser mest fram mot!
Red Hot Chili Peppers är ett band jag velat se jättelänge! De började jag lyssna på genom min mamma och  jag älskar de fortfarande! Det roliga är att så som med Lady Gaga, var jag nära att se de men var tungen att ändra planer (jobbet kom i vägen)! Nu tar jag igen det på MTV EMA istället, haha.
LFMAO har jag lyssnat på rätt bra tag, jag älskar deras skämtsamma och lättsamma texter och dansvänlig beat. Dessutom brukar de göra grymma videos och  jag kan inte vänta tills jag får se deras lilla dans live ;)
Två andra artister som jag är excited över att se är Adele med hennes vackra stämma (och texter, gråter varje gång jag lyssnar på Someone like you) och Jassie J som  är en allmänt cool sångerska med stark röst!
Sedan är det här med Queen. Legendarisk band, de förtjänar utmärkningen de får, men.... För mig var Freddie Mercury 80% av bandet. Hans röst och scennärvaro är någonting som ingen annan kan ersätta. Därför har jag lite blandade känslor när det kommer till deras uppträdande. Vem kommer sjunga? De har ju haft flera sångare som hoppade in under olika turnéer, så man vet aldrig vem kommer hoppa in.
Kanske Anthony Kiedis (sångare i RHCP)? Han har ju mustaschen i alla fall...
MTV EMA 2011 / 3 kommentarer - direktlänk


Mänskligheten

2011-10-24 - 13:55:48

Efter att jag hade fyllt fel i 3 ansökan på polska konsulatet blev prestationsångesten för stor och jag började grina som ett barn i ett rum inte större än ett vanligt vardagsrum.
Jag skämdes samtidigt som jag kände mig helt hjälplös och förkrossad, ända tills en man som hade väntat längst av oss alla gick fram till rutan och berättade om sitt ärende. Han hade kommit till Sverige för att leta jobb, men hittade inget. Pengarna var slut och det enda han ville göra var att åka hem. Han hade ingen släkt som kunde betala hans resa och han var förberedd på att åka idag.
Men vet ni vad? Han av alla som stod där vände sig till mig när jag grät och sa "Gosia, du heter lika vackert som du ser ut.". Han fick mig att le och lugna ner mig.
När jag var på väg ut fick han höra att han får åka hem idag. Jag önskade honom all lycka och kände mig hoppfull samtidigt som det kändes tungt på hjärtat.
Det är så hemskt att de som har så lite kan hjälpa andra, medan de som har allt de behöver kollar inte ens på de i behov.

Min vardag / 5 kommentarer - direktlänk


The Ghost Inside

2011-10-24 - 08:58:28

Jag ska intervjua The Ghost Inside på onsdag när The Eastpak Antidote Tour kommer till Stockholm. Allt annat är ganska oklart, så än så länge säger jag inte mer, haha.

Musik / 0 kommentarer - direktlänk


MTV EMA 2011 HÄR KOMMER JAG!

2011-10-21 - 18:28:04

JAG KAN INTE FÖRSTÅ DET HÄR.
Känner mig helt överlycklig, det är så jag hoppar i taket.
Det är nämligen så att på vägen hem, på tåget, blev jag väckt av ett samtal.
Samtal från Club Metro.
Vet ni vad?
JAG SKA TILL MTV EMA I BELFAST!!!! Och de stå för flyg, blijetter och hotell.
Hur underbart som helst!!!!
Kan fortfarande inte förstå, var helt chockad när tjejen som ringde till mig berättade om det. 
De som känner mig vet att jag har tävlat i ÅR för att vinna sådant paket!
Och jag har sagt att en vacker dag kommer jag vinna!
OCH GISSA VAD?
DEN DAGEN HAR KOMMIT!

MTV EMA 2011 / 8 kommentarer - direktlänk