And it'll burn, burn, burn

2011-04-30 - 22:31:53

Det blev exakt som jag hade tänkt mig, grillning med mamma och Peter och sedan brasa och fyrverkerier med Jessy, Petter och Felicia. Mysigt!
Nu ska jag dricka te (det var ganska kallt idag så jag är lite frusen!),
tumblr-a lite och sedan sätta på en film. Lugn valborg för mig med andra ord! Hoppas på bättre väder imorgon så jag kan sola lite :)Det var varmt och skönt att stå där kan jag lova!

/ 3 kommentarer - direktlänk


Juste, det är ju Valborg....

2011-04-30 - 13:26:08

Förut började jag planera Valborg två, ibland tre veckor innan. Det här året har jag totalt glömt bort det, men samtidigt är jag inte direkt jätteledsen över det heller. Det känns som det är äkta supar-helg, vilket är tråkigt. Jag är så trött på människor som använder varje tillfälle som ges till att supa sig redlösa.
Är det verkligen så man har roligt? Inte i min värld... Självklart kan man dricka några drinkar, man behöver inte vara spiknykter men när man tappar kontrollen när man dricker flera gånger under t.ex. ett år så är det faktiskt hemskt. Speciellt i vår ålder, man borde ju kunna veta bättre nu, right?
Och Valborg används ju lite som en ursäkt till att urarta "för att alla andra dricker".
Midsommar är tusen gånger roligare, då brukar man ju faktiskt grilla, äta, dricka lite men framför allt UMGÅS. 
Så ja, vi får se hur det blir för min del. Ska förmodligen grilla med mamma och Peter vid stugan och senare ska jag kanske åka och kolla på valborgsbrasan med Jessy, Petter och Felicia.


/ 5 kommentarer - direktlänk


Lykke Li - Sadness is a Blessing

2011-04-29 - 20:11:26

Älskar den här låten och jag älskar den här videon! Man kan ju tolka den hur man vill MEN om man verkligen tänker efter vad den ska symbolisera så märker man att den har djup i sig. Och så är Stellan Skarsgård med och hans smärta i ögonen får mitt hjärta att blöda. Utan att säga någonting. Han ger bara den där blicken och hans sorg sveper in mig. Det känns nästan som att jag är en av de som sitter och betraktar vad hon håller på med.
Lykke Li är riktig riktigt fin hon också (även fast jag stör mig liiiite på hennes snea tänder, kan inte låta bli! haha) och om alla såg ut sådär när de är packade så skulle världen bli en lite finare plats, haha ;)

Musik / 1 kommentarer - direktlänk


Födelsedagsfrukost & Fika

2011-04-29 - 16:17:04

Idag har jag varit hos Jessy med tjejerna och firat hennes födelsedag! Vi åt goda mackor, libanesiska kakor och skvallrade, så som bara kvinnor kan ;) Haha
Det blev mycket prat om bröllop, eftersom vi kollade på prins William och Kate Middleton bröllop samtdigt. Måste säga att hon hade en jättefin klänning!
Don't panic, there's still one prince left.

/ 2 kommentarer - direktlänk


Somebody Told Me

2011-04-28 - 14:47:56

Idag har jag hunnit gå lämna lunch till Peter (eftersom jag fick skorna från honom så tänkte jag vara lite snäll, han brukar äta typ makaroner och köttbullar annars... skojar inte!), träffade mamma en snabbis på stan och hjälpte henne köpa byxor, fixade en grej på banken och nu sitter jag här!
Vädret är jättekonstig, det är soligt och varmt, sedan helt plötsligt blir det molnigt och kallt. Jag som tänkte börja sola ute! Kommer aldrig få färg i ansiktet, haha :(
När jag och Bella var ute och fotade lite så fångade vi solljuset när solen höll på att gå ner, det blev en varm ton på bilderna OCH jag ser inte blek ut, haha!
Synd bara att msn är helt konstigt så jag har inte kunnat få alla bilder än!


En av bilderna vi har tagit :) Jag blev faktiskt nöjd med den, synd bara att jag glömde le, haha

Bilder / Video på mig / 7 kommentarer - direktlänk


Aerosmith - Love In An Elevator

2011-04-28 - 10:06:00

Det var länge sedan jag lyssnade på Aerosmith kom jag på idag, så jag var tvungen att ändra på det!
Det här är ett av banden som mamma lyssnade på rätt mycket när jag var yngre och jag har faktiskt (svaga) minnen av när jag såg den här videon på tv när jag var fyra, kanske fem år gammal.
Och så är Stevens röst to die for, kan inte jag få se de spela live?! Snällaaa!

Musik / 1 kommentarer - direktlänk


Leave Your Pretty To Me

2011-04-27 - 16:35:50

Idag var jag inte speciellt nyttig måste jag säga, vi beställde hamburgare och även fast jag skippade potatisarna så var det ju kanske inte bästa valet ever. Men man måste få unna sig lite ibland!
Jag fick även vita tygskor och det är alltid bra att ha. Nu behöver jag ett par svarta också, bästa skor för festival enligt mig... om det inte regnar, då gäller gummistövlar, haha!
Nu ska jag fortsätta maila om intervjuer... Lite jobbigt med tidskillnaderna faktiskt, man får vänta flera timmar på svar./ 5 kommentarer - direktlänk


A New Day

2011-04-27 - 11:35:00

Hello sunshines!
Idag är det onsdag som ni vet, vilket innebär lunch med min mami (Peter skrattar åt det att jag kallar henne så på bloggen, men det är väl lite sött?)! Jag tänkte försöka övertala henne att sitta på någon uteservering men nu såg jag att det är molnigt ute? Så vi får se hur det blir med det... 
Förutom det så måste jag handla och det är SÅ tråkigt, usch! Sedan ska jag fortsätta på det jag påbörjade igår, maila med både Tyskland och USA och stämma tider till intervjuer! Och så får jag klämma in träning där någonstans också.
Rolig dag jag har framför mig va? Haha ;) 


En väldigt oseriös bild från måndags, haha

/ 4 kommentarer - direktlänk


About my father

2011-04-26 - 18:57:50

Det finns en viss ilska och irritation inom mig. Den sorten som inte försvinner. Den sorten som är grundad på grov besvikelse.
Jag kan gömma den, knuffa långt bak i det undermedvetna. Men hur djupt jag än begraver det, så hittar den vägen tillbaka. Klättrar upp till det yttre och påminner om sig själv.
Jag har så många fina människor i mitt liv, som har ställt upp för mig och som har stöttat och varit med mig genom hela mitt liv.
Min pappa räknas inte in bland de människorna. Han har varit en periodare i mitt liv, när det passade och när han hade tid så dök han upp för att sedan försvinna igen.
Hur mycket jag än försöker att vara stark, hur mycket jag än försöker att inte tänka på det så kan jag inte släppa besvikelsen.  Förut tog den över, svepte in mig och fick mig att bli förvirrad.
Jag blev besviken på mig själv på grund av honom.
Hur många gånger har jag inte tänkt ”Vad är det jag saknar?” eller ”Vad har den kvinnan och hennes barn som jag inte har?”.
När jag var mindre var jag glad över den korta tiden jag fick med honom, när han tog med mig till McDonalds, att få vara ensam med honom var det bästa som fanns. Han försökte och jag var så glad över det lilla han gjorde.
Men sedan dök upp ett annat barn och helt plötsligt skulle jag få dela den korta tiden jag brukade få med honom med någon annan, någon som bodde med honom. Någon som fick honom varje dag.
Jag fick vara mer som barnvakt, jag skulle umgås med henne, medans han satt någonstans i bakgrunden.
Besvikelsen växte för varje gång.
Jag vet att han har försökt, men hans försök var så halvhjärtade, så små, så tomma. Ibland tror jag att han gjorde det bara på grund av skuldkänslor, inte för att han verkligen ville vara där.
Han är min pappa, min far. Jag är hans kött och blod. Varför, varför, varför har han aldrig försökt mer? Jag var värd mer. Jag är fortfarande värd mer.
Jag är så arg på honom. Han har skapad en bild av män, opålitliga idioter som sticker så fort det finns någon som passar de mer. Jag kan inte se mig själv lita på en man fullständigt. Jag ser de som svin, innerst inne.
Och jag vet att det är internet, att han kan hitta det här. Men jag kunde inte bry mig mindre.
Jag bryr mig inte längre vad han tycker och tror om mig. Jag känner inget behov av att hålla tyst om mina sårade känslor längre.
Jag har gjort det så länge i hopp att han kanske dyker upp i mitt liv på riktigt och då skulle det vara jobbigt att såra honom.
Men jag är 21 och borde kanske inse att det aldrig blir så. Att så mycket som han sårade mig under mitt liv så förtjänar han kanske att få höra det.
Hans vaga försök har varit komiska, nu när jag sitter här några år efter och kan se dem med klara ögon.
Hoppet försvann men med det kom även lugnet och friheten. Jag är fri, jag vet bättre nu. Jag mår bättre nu.
Det blir aldrig du och jag, dottern och pappan.
Du borde veta hur mycket du har gått miste om. En vacker dag kanske du inser det, men då kommer det vara försent. Det är redan försent.
Och idag har jag insett att det är okej. Jag har klarat mig så här långt och jag kommer klara mig ännu längre.

About me / 6 kommentarer - direktlänk


Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor

2011-04-26 - 13:31:58

Åh, den här låten har jag stört mig så sjukt mycket på! Inte för att den är dålig, men jag kunde inte minnas vilken låt det är de "återanvänder" i refrängen. NU har jag äntligen kommit på det!
Det är ju från Lambada! Shit vad jag inte kunde släppa det, haha!
Men jag gillar faktiskt den, även fast jag aldrig har varit stor fan av Jennifer....

Musik / 2 kommentarer - direktlänk