This Is Halloween

2010-10-31 - 18:35:00

Igår kväll skulle vi alla till Johanna på Halloween party. Redan på affären fick jag kommentarer för min sminkning, en av vakterna sa till mig "nu ska du väl hem och tvätta av dig". Haha, gud så tråkiga vissa människor är!!
Men väl framme på festen var nästan alla utklädda! Johanna såg till att lägenheten skulle se läskig ut med spindlar på stora spindelnät och pumpor. Hon hade till och med färgat popcorn med karamellfärg så det såg ut som om någon förblödde på dem, haha!
Vi gick vidare på Statt där ett par stycken var utklädda och där splittrades de flesta som vanligt. Jag och Jessica var nog de enda som höll ihop hela tiden, fulade oss på dansgolvet, drev och skrattade. Det är så det ska vara!
Men redan vid halv två kände vi att vi hade fått nog, tog med oss Isa och mötte upp Pontus för att äta kycklingrulle. På vägen till pizzerian fick vi igen kommentarer av omogna och sjukt tråkiga människor som inte förstår att Halloween är faktiskt till för att klä ut sig.
Efter vi hade ätit släpade jag mig hem, fyfan va ont i fötterna jag hade fått... Men kvällen var rolig, det är alltid trevligt att umgås med tjejerna!Fest / Event / 9 kommentarer - direktlänk


I'm Antichrist Superstar

2010-10-31 - 15:55:30
Så här såg jag ut igår!
Jag var utklädd till Marilyn Manson om ni inte hade förstått det ;)
Egentligen skulle jag vara kritvit i ansiktet men det blev ojämnt och jobbigt så jag gav upp efter jag hade hållt på i en halv timme. Jag är ändå ganska blek av mig så det blev helt okej!
Jag kan ju säga att jag var den enda på festen som var utklädd till en man, haha!
Lägger upp bilder från festen lite senare :)

/ 3 kommentarer - direktlänk


HALLOWEEN

2010-10-30 - 15:59:18

Jag har suttit och klippt i en XL tröja, knutit, klippt mer och knutit hårdare... i två timmar nu. Det är inte så lätt!
Haha, men ja... det är första gånger jag "gör om" en tröja så vi får väl hoppas att den håller hela kvällen.
Jag har dessutom provat hur jag ska måla mina läppar ikväll också.
Och nej, jag ska inte vara utklädd till en kvinna. Då kanske ni kan gissa nu vem jag ska vara ;)

/ 4 kommentarer - direktlänk


Papa Roach - Burn

2010-10-29 - 14:25:19Papa Roachs nya video är väl hel ok... Ganska torr måste jag säga! Men låten gillar jag i alla fall.
Mindre än en månad kvar tills de kommer till Sverige! Yeey :)

Musik / 2 kommentarer - direktlänk


Old Friends Never Die

2010-10-28 - 19:06:01

Dagen började med att jag försov mig två timmar, hittade inte mina rätta träningskläder (vattenflaskan verkar vara borta den med, hm...) och fick springa till gymmet för att träffa upp Sarah.
Jag tänkte prova att köra utan att ha ätit frukost, såg stjärnor och kände mig allmänt konstig efter bara fem minuter på crosstrainern och fick sätta mig, ventlierade in luft och dränkte mig i vatten.
Direkt efter träningen gick jag duscha, hittade inte mitt kort, sprang med helt blött hår till Sultans för att fika med Heidi och Valle. Vi satt där i 4 timmar, allt var som vanligt alltså... Vi satt och berättade sjukaste historier som borde censureras eller förbjudas, haha. Fiket avslutades med mig och Heidi, sittandes framför hennes dator. Vi kollade genom alla gamla bilder på oss och ett par nya album från hennes senaste äventyr. Måste jag ens säga att vi satt och skrattade hela tiden? Fyfan vilka fula bilder det finns på oss!
Sedan gick jag en runda på stan med Heidi som skulle köpa foundation.
Jag skulle även fika med Maja hemma hos mig, men jag har inte hört någonting så jag antar att det inte blir av.
Well, jag får väl fika med mig själv. Delicatobollar och hemmabakade kanelbullar är inte helt fel det heller!Det här kan vara den äldsta bilden jag har på oss... haha! Från 2005!

/ 4 kommentarer - direktlänk


KANELBULLAR & BUSSCHAUFFÖR

2010-10-28 - 00:07:21
Ikväll var jag hos mamma och Peter och bakade bullar.
Jag bakade, men min mamma var en väldigt duktig assistent. Det ska hon ha creds för!
Över 50 bullar blev det till slut, på lite mer än två timmar. Inte helt fel va ;)
På vägen hem satte jag mig i en helt tom buss. Jag tyckte synd om busschauffören så de 20 minuter vi åkte förgyllde jag hans kväll och pratade om lagom neutrala samtalsämnen.
Jag tror faktiskt att han uppskattade det, jag menar... Hur kul är det att åka runt hela dagen utan att ha någon att prata med? Man är själv med sina tankar.
Därför satte jag mig längst fram i bussen, på chaufförens högersida och började prata om bullar och allt annat, haha. Han var riktigt snäll och avslutade nästan varje mening med "vettu".
När jag steg av önskade vi varandra en fin kväll och jag vandrade hem med ett leende på läpparna.

/ 3 kommentarer - direktlänk


GOSIA

2010-10-27 - 14:27:56

All Natural (no make-up) / Color Modified / Black&White

Bilder / Video på mig / 7 kommentarer - direktlänk


Kings of Leon - Pony Up

2010-10-27 - 11:26:00
Jag har inte skrivit mycket om deras senaste album, för att om jag ska vara ärlig... Det finns ingenting att skriva om.
Det saknas sjukt mycket på den. För mycket för att det ska ens vara värt att skriva en seriös text om.
Men den här låten fångade mig direkt. Enda låten på hela albumet.
Jag älskar enkelheten, gitarren och texten.
Lyssna och njut!

Musik / 0 kommentarer - direktlänk


2010-10-26 - 21:05:46

Idag mådde jag dåligt. Inte psykiskt dock! 
Tur att man kan kalla sig vuxen (inte mogen kanske, haha), tonårsrubbningar är borta sedan två år tillbaka och jag kan för det mesta bara njuta av livet och älska mig själv. Det är kanske dags att inse att tonårstiden är förbi, med tanke på att jag faktiskt fyller 21 i januari (döda mig, tack?!). Åldersnoja har jag haft sedan jag fyllde 17 eller 18, så det är väl någonting som kommit istället för alla idiotiska problem jag hade när jag var yngre.
Jag hoppas att jag aldrig glömmer hur förjävligt det var att gå genom alla hormonrubbningar, rebelltiden och allmän jag-hatar-allt tid. För att om jag trotts allt får barn (vilket jag inte riktigt tror på just nu) så är det väl skönt att ha en morsa som faktiskt förstår. Eller hur?
Men i alla fall, jag mådde dåligt rent fysiskt. Fick skippa träningen för att istället ligga i sängen i fosterställningen och tycka synd om mig själv. Tröstade mig sedan med korv med bröd (lyxigt jag vet, men fyfan va gott det är!) delicatoboll och tre muggar med varmchoklad och mini-marshmallows. Inte tillsammans dock... Usch va äckligt med mjölk och korv tillsammans, haha!
Jag förtjänade allt i alla fall. Definitivt.
Hur mycket kalorier jag har smockat i mig är en helt ointressant.
Jag får väl träna dubbelt så hårt på torsdag helt enkelt.
Nu är det dags för Desperate Housewifes!


Jag snodde bilden från Sofie, för att min varmchoklad ser faktiskt lika god ut... Och för att hon har iPhone 4 som gör snygga bilder

/ 4 kommentarer - direktlänk


PERFECTION

2010-10-26 - 10:26:00Cecily by Stanley Patzold

Min Shopping / Inspiration / 1 kommentarer - direktlänk