Är du normal?

2010-02-28 - 23:01:12

Ikväll har jag pratat med Angela om allt möjligt (killar och shopping för det mesta… det är ganska typsikt att det blir så) och började prata om hennes ”normala” arbetskamrater.
De som pluggar i tid, försover sig aldrig, gör det deras föräldrar vill att de ska göra (man vill ju inte göra de besvikna, right?), har varit i ett och samma förhållande i flera år, går inte ut och blir äckligt fulla, strular inte med sina kompisars bröder… osv.
Människor med rutiner, som inte gör spontana saker, som inte gillar äventyr och spänning, som inte chansar för att med det medförs risker.
Normala människor.
Varken jag eller Angela är normala och ärligt talat skulle jag aldrig vilja byta mitt liv med de.
Även fast jag är singel (tro det eller ej, men jag trivs bra med det), för spontan för mitt eget bästa och en bitterkärring ibland. Jag vet knappt var jag har mig själv när det kommer till mina drömmar och fruktar för att misslyckas.
Men jag står inte ut med sådana människor som gör sig trygga och inte vågar göra någonting annorlunda. Jag vill bara skaka om de och skrika ”Vakna! Du sitter och tittar på när ditt liv går förbi”.
Jobb och utbildning är viktigt, men vi blir inte yngre och det är nu när vi är fortfarande ”unga och dumma” som vi kan tillåta oss själva lita på våra instinkter, även om vi misslyckas.
Vi vet väl alla att man lär sig bäst på sina egna misstag, så varför inte tillåta det att ske?
Varför följa mönstret i livet som andra har lagt upp åt oss?
Varför ta den trygga vägen om man kan utforska en helt ny?

Gosia tycker till / 6 kommentarer - direktlänk


QUESTION

2010-02-28 - 17:48:19

Hej fin blogg du har,jag undrar bara,vartifrån kommer du??

Tackar!
Jag har faktiskt redan skrivit det, jag kommer från Polen! :)

About me / 1 kommentarer - direktlänk


Iväg till gymmet!

2010-02-28 - 14:13:12Yes, nu ska jag vara duktig! Har precis ätit lite frukter... förstår faktiskt inte grejen med att äta stora måltider innan träningen. Jag känner mig bara tung och seg då! Tycker att det är skönare att äta efteråt (banan är en självklarhet för mig, även fast jag tycker att apan i Gainomax reklamen är söt,haha).
Aja, jag har i alla fall kört bara pass i veckan så nu är det dags för löpbandet och vikterna.
Vet inte varför men när man är på gymmet och lyfter känner man sig sjukt smal och stark, sedan när man kommer hem inser man att det var bara en önsketanke, haha.


Kanske liiite överdriven text?

/ 9 kommentarer - direktlänk


Dirty Rock n' Roll

2010-02-28 - 13:15:02
Model: Anna Selezneva
Photographer: Camilla Akrans

Min Shopping / Inspiration / 6 kommentarer - direktlänk


Frusen korv och envisa potatisar

2010-02-27 - 22:16:29

Är det inte typsikt att jag och Miki börjar laga mat när vi är svinhungriga? Vilket leder till att vi svälter i 3 timmar, överväger att äta potatisarna råa och korven halvt frusen. Tomaterna kunde vi äta som ett äpple och gurkan som banan... och majsen? Ja, den kan man väl äta med händera om inte annat.
MEN vi klarade faktiskt av att vända på den förbannade potatisgratängen som skulle tagit max 30 minuter men tog nästan två timmar.
TVÅ TIMMAR. Hur fan kan det ta TVÅ TIMMAR att tillaga potatisar som är uppskurna i skivor?!
Aja, nu är jag i alla fall dömätt efter att ha ätit två portioner (av gratängen, korv är inte riktigt min grej). Fy på mig!

/ 4 kommentarer - direktlänk


Shopping & V75

2010-02-27 - 15:12:57Jag gick ner på stan vid 12 för att satsa på hästar med mamma men... ja, det blev en runda på stan också som slutade med två bustiers från Lindex och två linnen. Sedan satte vi oss på Sultans och drack nypressad juice (mamma tog en muffins också, men jag var duktig och höll mig, haha!).
Den svarta bustiern kommer jag använda till mina transparenta plagg och den blåa får nog hänga med när jag ska ha min långa, tunna, vita skjorta! Love it!Min Shopping / Inspiration / 8 kommentarer - direktlänk


High Performance

2010-02-27 - 15:00:27V Magazine, March 2010

Model: Raquel Zimmermann
Photographer: Mario Sorrenti
Stylist: Jane How

Min Shopping / Inspiration / 4 kommentarer - direktlänk


Late Cinema Night

2010-02-27 - 00:49:28


Min balsam är slut... usch, måste köpa ny imorgon! Mitt hår kräver balsam varje gång jag tvättar det!


Filmen var bra!
Men jag tror att om man inte är speciellt insatt i alla grekiska gudar kan det bli lite svårt att hänga med. Det är action hela tiden och olika monster och gudar dyker upp varannan minut!
Dessutom känns det som om det kommer en uppföljare...
Det var riktigt skönt att spendera en fredag på bio och inte på någon krog måste jag säga!
Imorgon blir det nog också lugnt, man ska kanske laga mat och mysa? Låter inte helt fel!


Det viktigaste är att ha någonting bekvämt på sig när man ska på bio. Tighta tröjor eller liknande är ju så himla obekvämt att sitta i under nästan två timmar... i samma position dessutom!

Eyeliner är min bästa vän... och jag MÅSTE måla om mina naglar.. usch!

Bilder / Video på mig / 5 kommentarer - direktlänk


Bio ikväll! - Percy Jackson & The Lightning Thief

2010-02-26 - 17:25:53

Det var ett tag sedan jag var på bio så nu är det dags att dra igen.
Den här gången ska jag kolla på Percy Jackson & The Lightning Thief med Miki. Vad jag har förstått så är den baserad på några böcker?
Filmen verkar lite Harry Potter-aktig på något sätt... eller så är det kanske bara jag som inbillar mig?
Jag har alltid varit fascinerad över grekiska och egyptiska gudar så därför var det inte speciellt svårt att bestämma sig för den här filmen ;)
Nu hoppas jag bara att man inte blir besviken!

Film / TV / Böcker / 10 kommentarer - direktlänk


5 saker ni inte visste om mig - KILLAR

2010-02-26 - 14:47:25

Jag tänder på metrosexuella killar. Finns det någonting sexigare än en kille som tar hand om sig själv? Som har koll på mode? Att en kille är metrosexuell betyder inte att han är feminin! Det finns både maskulina och feminina killar som är det (dock brukar jag oftast dregla över de feminina... haha).

Jag älskar smala killar. Muskler i alla ära, kroppen ska ju ha former, men jag vill inte gå på dejt med en Terminator wannabe!

Hårfärg eller ögonfärg har ingen betydelse. Det finns ingen ideal som jag går efter, perfektion finns inte. Så det är bara töntigt att begränsa sig till småsaker som killens hår- eller ögonfärg.

Självupptagna killar är avtändande! En kille som pratar bara om sig själv, sitt jobb, bil eller träning är så sjukt avtändande! Man ska ha bra självförtroende, men att känna behov att prata BARA om sig själv är ju så himla tråkigt!

Passionerade killar med drömmar är guldvärda. Killar som har en dröm och satsar på den är inte bara sexiga men även inspirerande. Att umgås med människor som tror på sig själva och det de gör är det bästa jag vet, man blir själv motiverad!

About me / 12 kommentarer - direktlänk